Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
Не мога да повярвам.Сънувах я.Отново.Този път не се събудих с насълзени очи , не чупих чинии , а вместо това размишлявах.Може би все пак ми липсва , но за първи път от много време не успях да контролирам съня си.Ако макар и за секунда допусна, че е на база подсъзнателно възприятие , може би наистина не само аз не мога да и простя..Хммм. Гордостта не ми позволява да я потърся отново , а и би ме било срам.Защо ми са всичките умения , ако не мога да направя едното нещо , което наистина искам.
Ще те бъде срам само ако го позволиш. Не бъди горделив (да не се бърка с горд) и потърси момичето, ако смяташ, че тя е това, от което (в момента) имаш нужда.

Някойтам, и аз не съм имала подходящи учители по английски, затова се хванах и тръгнах на курсове. Напреднах за нула време и за две години стигнах до сертификат Advanced. Това не е оправдание. Ако си решил сам да учиш, песните далеч не са най-добрият вариант. Срамота е млад човек да не знае английски, голяма спънка е.

Добре ми е, имам цял следобед за оползотворяване, след като пропуснах тъпотията в даскало днес. Успокоих се за тия сънища най-накрая и съм готова за купон :д