- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Стискам ти палци, аз съм в същото положение.
Иначе мога да кажа едно голямо ОФ.Много ме дразни тая, ебати наглата пичка. Бих й набила шамарите с кеф, ала възпитанието не ми позволява такава низост, а и тя не е виновна(освен за това, че е тъпа и нагла) - въпросът е той как ще постъпи. Сега съм на тръни и се дразня супер много, независимо, че отричам и пред него се правя на либерална, мила и разбираща. Несигурна съм, факт, ама знам ли я тая какви ги е намислила? Жената с план е коварно нещо, особено онази, която се бори за нечие мъжко внимание.
Откачам.
Опитвам се да се владея, поне да симулирам спокойствие пред него, ала се измъчвам стабилно. Да се виждат по-скоро, че да се свършва вече и да знам какво да правя оттук нататък.
Много се надявам оная глупавата да не тръгне да му налита и да му говори как трябва да са отново заедно(въпреки, че така като гледам, май пак е заритала да се връща), още по-силно се надявам, че дори и да го направи, той е достатъчно интелигентен да я отреже строго и категорично.
В крайна сметка това са си отношения между тях двамата, излишна моя грижа, само дето започва да ме засяга и мен, когато се опитват да се намърдат на моето място. За нея не ми пука грам, то ако не е тя, все някоя друга ще се увърта около него, притеснявам се той да не поддаде...
Каквото стане - това ще е. И да се тревожа, и да не се...