- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Айде, муцунки, налазвайте![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз да съм първа ;д..
Пие ми се кафе.
И него искам да изнасиля.
Ндам.
Тази седмица ще е малко трудна. Искам да минават изпитите и да минава месеца и да съм във ваканция.
Връщам се към учебниците.
Изключително никакво ми е. Трябва да продължа да чета, но наистина не ми се чете в момента. Филм ли да гледам... хм.
времето пак е гадно.
трябва да се стяааагам.
мързиииии ме.
пф.:Д
Навън времето е супер яко.
Момичето , което харесвам ми пише пълни глупости.
Объркан съм >.< !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Намерих си абсолютно прекрасна книга. Отивам да се занимавам с нея след малко. :3
Утре е понеделник.
Argh.
Добре съм.
Изключително скучно ми е и мързеливо.
Боря се със самата себе си във всякакъв един аспект, за който може да си помислите.
Уж всичко е наред, но сякаш нещо не е.
2 изпита тази седмица... Мисля, че си научих по органична. Утре ще видим какво ще стане.
Ако не друго, след изпита ме чака хубава вечер с него.Ще хапнем, ще си поиграем с чинчилата. ;д Добре съм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изключвайки гадните болки в корема се чувствам прекрасно. Той е невероятен , адски много го обичам,липсва ми,но е страшно мил и всеки път като ми се обади ми се разтупва сърцето!Моя мармот сладък!
maDamn
Йей, нова тема!
Много много много съм доволна! Получих леко финансиране и банковата ми сметка взе да изглежда по-приветливоИмам да пиша нова курсова и смятам да се заема малко по-късно с нея, сега ще се занимая с онова, което открих вчера.
Изненадах се, не очаквах да се обади вчера, но още е прекалено рано да се вълнувам. Ще видим как и дали ще се развият нещата, смятам да не си го слагам на сърце, за да не се разочаровам.
Най - обичам да правя една и съща простотия всеки път, когато имам възможност...
Проспах си половината ден. Да не говорим, че болката в коляното от сутринта вече едвам се издържа. Ще взема да си ударя един горещ душ, да си взема книжката и да потъна на някой диван. Нито ми се яде нещо, нито ми се пие. Още ми се спи.
И спря да се върти за миг земята..
Цял ден мързел. Дори не ми се готви и ще си поръчваме храна, срам не срам. Не ми се започва новата седмица. Искам да ми мине и болката.
Много ми е тъжно.
И размислям да си дам някаква почивка от форума.
ДЕБА МАМА МУ ДЕБА И ПОНЕДЕЛНИКА ДЕБА! УТРЕ ПАК ЩЕ ДОЙДЕ ТРУДНА И БАВНА СЕДМИЦА! ДА Я ЕБА ТАЯ ПОЧИВКА ДА Я ЕБА! ДА ГО ЕБА ТОЯ УИКЕНД, СКАПАН, МРЪСЕН, БОКЛУК ДОЛЕН! ДЕТО МИНАВА ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА, А ЦЯЛАТА СЕДМИЦАТА МИНАВА ЕЕЕБЕЕЕМ ТИ БАВНО! ДА ГИ ЕБА И ТИЯ ДВАТА ДЕНА ДА ГИ ЕБА ДЕТО КРЪСТ МИ НЕ ОСТАНА!
ДА ГО ЕБА ПРЕЕБАНО РАБОТА ДЕТО СЕ ОБАЖДА С ТИЯ СКЪСАНИ ВРЪЗКИ! ДА Я ЕБА КРЪСТИНАТА ДА Я ЕБА! ДА ГИ ЕБА И КАПАЧКИТЕ И ВСИЧКИТЕ МИ СЧУПЕНИ КОСТИ, КОИТО СЕ ОБАЖДАТ НА ТОВА ЕБАНО ВРЕМЕ! ДА СИ ЕБА И РЪЦЕТЕ МАЗОЛЕСТИ!
ДА ГО ЕБА В УИКЕНДА ДА ГО ЕБА, КЪДЕТО НЕ СЪМ ГО ПОЧИВАЛ ОТ ЕБЕМ ТИ КОЛКО ВРЕМЕ!
ДА ГИ ЕБА И ТИЯ ВСИЧКИТЕ, КЪДЕТО МИ ВЗЕХА КНИЖКАТА И ОЩЕ НЕ МОГА ДА СИ Я ВЗЕМА, А И НЯМАМ ПАРИ, А И НЕ МИ СЕ ДАВАТ! ДА ГИ ЕБА У КОЛИТЕ ДЕТО ВЕЧЕ ЕБЕМ ТИ КОЛКО ВРЕМЕ СЕДЯТ ПРЕД БЛОКА!
ДА Я ЕБА И ТАЯ, АКО НЕ ДОЙДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФИЛМА ДНЕС И МНОГО ЗДРАВО АЗ ДА Я ЕБА, АКО НЕ ДОНЕСЕ НЕЩО ЗА ЯДЕНЕ!
ДА МИ ДОНЕСЕ И ЦИГАРИ ДА Я ЕБА У КОЗАТА ДА Я ЕБА И АЛКОХОЛ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ СВЪРШИ!
АЗ! АЗ! АЗ! АЗ ДА Я ЕБА, АКО НЕ СИ ДРОТРЕСЕ МЪРЗЕЛИВАТА ГЪЗИЦА ДО НАС!
ДА ГО ЕБА И ЯДЕНЕТО ДА ГО ЕБА, КЪДЕТО ВЕЧЕ СЪМ СТАНАЛ КАТО КОЛ ЗА ДОМАТИ!
ДА ГИ ЕБА И ДОМАТИ ДА ГИ ЕБА, ЗАЩОТО МНОГО МИ СЕ ЯДАТ, АМА ДОМАШНИ!
ДА ЕБА ВСИЧКО ДА ЕБА И НАЙ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!! НАЙ ВЕЧЕ ДА ЕБА ТОЯ ПОНЕДЕЛНИК МРЪСЕН, БОКЛУК ИЗКЕЦАН, ДОЛНОПРОБЕН!
ДЕБА У ПУЩИНЯКА ДЕБА! И СМЕТКИТЕ ДА ЕБА И НА ВСИЧКО ДА МУ ЕБА МАЙКАТА!
Чакам "под Прикритие" Ох и той пак д ами се обади.няннян.!
maDamn
леле Ирти, да го е страх да те пипне човек в такъв момент..
*Иначе като по чудо на мен ми е щастливо и хубаво и миличко в тази тема.. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не искам и да чувам за "любовен живот". Ще повърна :Д. Толкова на никъде върви, че изобщо не ми се занимава.
Трябва да се стегна най-накрая, тотално съм се отпуснала, не си върша работата, а трябва. Трябва.
Малко нови приятели също няма да ми се отразят лошо май :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първа страница, рофл.Интересен ден беше , почвам да се наспивам и да забравям умората.Това е добре , след 2 дена започва познатата история пак.Леко ми писна от определени неща , обаче пък филмът и прекараното с нея време беше забавен.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-17-2013 на 18:06
Ебати епизода,как ще дочакам следващия сезон. бррр!
maDamn
ох Под прикритие, нямам търпение да започне отново <3
Денят беше дълъг, скучен и отегчителен, но утрешният е доста по-обещаващ, дано да си взема изпита от първия път, защото вече нямам търпение да мине
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....