.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    xoxi, не съм била на протест.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Имам познат, който е за Бойко Борисов. Присъства на протест и с ушите си чул как полицията се уговаря с един от въпросните маскирани вандали. Много неща са си баш ПР.

Не знам за момченцата, но много хора излязоха и си показаха въпросните сметки от по 500-600-1000лв. Възрастни хора. Днес в София са били около 20 000 човека. В Пловдив - 15 000. Във Варна - 50 000. Едва ли до един са безотговорни тийнейджъри, на които им се крещи.

Исканията са, общо взето, тези: http://dnes.dir.bg/news/ostavkata-bo...13191613?nt=10

Не знам дали съм съгласна с всичко 1:1, но при създалото се положение промяната е наложителна.
    Те хората си казаха какви са били документите и защо са се изнесли. Да не търсим под вола теле.
    Относно уговорките - много се съмнявам. Гледах как вандалите замеряха жандармерията с пиратки, газ, камъни - едва ли това е договорено.
    В Пловдив днес отново са крещели "национализация", което очевидно няма да стане. Друг е въпросът, че народът застана на ключов булевард в града и се наложи да се спре градския транспорт. Да бяха отишли пред сградата на ЕВН, ама да ми застанат на Тунела... Народът възпрепятства народа. Умно, нали?

О, сетиха се. 2 седмици протести, чак днес имаме списък с изисквания. Върхът. И ключов момент от него е национализацията, срещу която се обявиха и Борисов, и Станишев... ама едно си баба знае, едно си бае.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2013 на 20:15

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Относно уговорките - много се съмнявам. Гледах как вандалите замеряха жандармерията с пиратки, газ, камъни - едва ли това е договорено.
    то е договорено не с жандармерията, нали

а транспортът се възпрепятства не за да попречиш на съгражданите да си свършат работата, а за да привлечеш внимание, нарушавайки реда

-

иначе се чувствам горе-долу нормално, което е горе-долу добре в сегашната ситуация..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си