- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
татуировката е готова иииии съм безкрайно щастлива не мога да й се нарадвам, настроението ми е яко цял ден и се надявам да продължи да е такова
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-05-2013 на 17:45
Скапах се от работа тия дни. Дъх не мога да си поема от командировки. От хотел на хотел..офф. Друго си е да съм си вкъщи. Но пък Пловив е ебаси якия град. Страхотен, страхотен. София ми се струва все по-грозна и невзрачна. Искам почивка, много много искам...
Доволно,уредихме всичко около баловото събиране на родата,хич не ми се занимаваше,ама - ще го има. Та както и да е,поне тва ми се махна от главицата.
maDamn
оо, съсед в УАСГ ли си?
тъжно ми е.. за Пламен.
иначе се радвам на слънцето, толкова добре ми действа! като се прибирах с тролея видях 3ма хорица от старото ми даскало, което беше адски странното, но хубаво съвпадение.
трябва да си правя проектите, ама ни autocad, ни нищо не може да се пусне на бавния ми комп и издивявам :Д
Мъчно ми е.
Нещастна и уморена се чувствам.
Омръзна ми от хилядите емоции, борещи се в мен.
Толкова много го обичам, че ми се умира отвътре.
А имам още милион неща на главата и вече се чудя за кое по-напред да мисля.
Имам нужда от него, адски самотно ми е, същевременно не правя нищо по въпроса, а искам толкова много..
ще си извадя сливиците с нож и вилица.
писна ми.
Много ми е изморено тая седмица нещо, спах цял ден и пак ме болят очите, все едно не съм си лягала дни наред. Не че е далеч от истината за уикенда, ама 'баси, вторник е - трябваше съм се възстановила вечеЛекциите сутринта минаха много добре, обичам го тоя лектор и курсовата, която смята да ни дава, се очертава да е творческа, креативна и истински интересна, не като простотиите, които правехме при предишния.
И се върнах към едно старо място, което навремето ми харесваше иии имам някои очаквания от там, едно малко бягство на моменти от реалността.Дано да стане.
ее,цяла седмица ми се спи, писна ми живота
поне днеска с това излизане откарах до 11, че само 7.30-8.30..не си е оферта
нацелувах го, набоцка ме хубаво, продължава да ме боли всичко..
хем го искам, хем не
ама хем боли, хем сърби и накрая го ядеш...
оф, писна ми да си занимавам приятелките с моите драми , най-сетне да реша и да ми мине..пфу
(ПУБЛИЧНО ИЗВИНЕНИЕ GRANGER-КЕ МОЯ, ОБИЧАМ ТЕ!)
Не спя достатъчно, когато съм 1ва смяна и става хипер емоционална. От недоспиване или не, чувствам се като малко дете. Влюбена, щастлива, преливаща от енергия (?!), обнадеждена.
И спря да се върти за миг земята..
Ега умре бавно и мъчително тоя шибан резак и гнусния държавен отбор, който винаги се възползва от протекциите на властимащите.
Welcome to the Jungle...
прегръдки, следващият сезон ще е вашата
а аз се кефя на Реал, т.к. са ми фав след моя си отбор
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...99150976_o.jpg
най!
а аз хапнах, пийнах кафенцето, почнах да се прозявам...
обувам едни дънки и заминавам на даскало
лек ден ви желая![]()
---> Чувал сЪм, че като правиш гаргара сЪс много солена вода, минават по-бЪрзо, ако говорим за вЪзпалени.
---> Постни снимки да я видим.
Изпих кафето, котарака си дойде от полов поход, ама изглежда като след крЪстоносен. Сега си го угоявамПия кафето, гледам изгрева и слушам любим диск на макс!
Сънувах отвратителен кошмар![]()
мислех че е свършило но не е !
Гутен морген!
Ииии сряда. Днес и утре само остава и после уикенд три дни. Нямам търпение да се прибера след лекции да видя дали се е появил.
В добро настроение съм, да видим до кога.![]()
Че за какво са ми повече от 3 часа сън? Утре дори смятам въобще да не си лягам, за какво да губя ценно време в спане![]()
Споко ,мила моя :* И аз те ловям
Илия , недей така.Като цяло съдийството беше кофти и в двете направления. Ако става на въпрос имаше и неотсъдена дузпа за Реал ,но ватева...не ме убивай моУим. Реал са ми крайно антипатичен отбор
САМО БАВАРСКИТЕ МАШИНИ!!!!
Аз съм файн,няма да имам 7ми час, много съм щастливааааа. Той трябва скоро (?) да си идва...предполагам и няма търпение д аси го мачкам,гушкам, цункам и тн.
maDamn
След резачките в първия мач снощните изяви на турчина ми дойдоха в повече. То бива подпиране, но Реал не са богоизбрани, че да получават чак такива аванти. Пожелавам им среща с Байерн или Ювентус по-натам, тогава ще ядат дървото.
Както и да е, ще го преживея, и без това през последния месец имах далеч по-сериозни ядове и тепърва ми предстоят още такива.
Welcome to the Jungle...
http://25.media.tumblr.com/d61fd5de0...wgp3o2_500.jpg
извинявам се, че качеството е лошо и е снимана наопаки заради огледалото
днешния ден беше невероятно скучен и от сутринта си мисля само как ще се прибера и ще си легна и точно това ще направя сега
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не знам как може да съм тооооолкова пълна с енергия, свръхбодра и весела, а същевременно толкова мързелива и несериозна...
Чувствам се прекрасно. Отдавна не съм била толкова добре.
Everything changes, but beauty remains ...