- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Yours sincerely, чудно име
Изтощих се днес. Цялата съм червена, посинена, но пък се поотпуснах и това ме успокои малко за утре. Сега чай, арника и се хоризонтирам..
кога тъпите ми настроения ще спрат да се променят постоянно, честно омръзна ми вече :@ и как успяха да ме ядосат толкова 5 минути, а деня започна така добре
мисля, че ми трябва секс
поне разбрах отговорите на доста незададени въпроси и това съвсем не прави положението по-добре, но поне съм наясно как точно стоят нещата
трите есета няма да се напишат сами та по-добре да свърша нещо полезно
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
да! Направо ми е писнало вече, ама имам чувството, че почти всички около мен са станали такива или просто аз съм откачила и си живея в някакъв розов балон.
Прочетох си иначе книжките аз, сега мисля да потърся някакво по-смислено четиво, че тези любовни романчета не бяха нищо особено. Поръчала съм и мега много храна, другата седмица почвам да се самоугоявам, като няма за кого да си упражнявам готвенето, ще го правя за себе си.![]()
Стигнах до извода, че нямам проблеми с общуването с хората, ми имам проблеми с общуването с него. Странно, ама ми е трудно да реша какво да му отговарям и най-вероятно вече ме е приел за скучна или анти-социална.Кофти, ама не е като да е болка за умиране.
И тея моите пак ги замислят едни филми, нямам търпение да се съберем пак.![]()
Не съм спала от 3 дни, карам само на енергийни напитки. Останаха ми още 2 есета, трябва да си избера документален филм за анализ, най-вероятно Catfish ще бъде. Ако още някой ми се обади и ми каже, че има нужда да бъде изслушан/а най-много да се изсмея и да тръшна телефона.
Апатично ми е. Липсва ми всякакъв живец тази седмица, искам само да си стоя в леглото на топличко с чаша горещ шоколад и бишкоти/маслени бисквитки и да гледам филмчета. А не да се наливам с по половин литър кафе на ден, да ям букви и да изтрещявам стабилно, щото не стига, че са написани само простотии, ами и са усложнени супер малоумно. 1 изречение от 10 думи става половин страница заради куп излишни вметнати части и обърнат словоред.
Имам нужда от почивка, от сън, даже куфарите не искам да стягам, просто да съм си в нас, далеч от други хора. С нереално изнервящи индивиди ми се налага да общувам всеки ден и освен да друсам денонощно валериани, друг начин да ги изтрая, без да избухна в скоро време, не виждам. Само дебнат за чуждите грешки, за да злорадстват, ровят се в чуждите животи и размахват яростно пръст, пък не се виждат те самите какви са. Самочувствието и увереността привидно са високи само дето отвътре тресат яко комплекси.
Разни досадници от близкото минало и слабо познати субекти нямат милост и ми убиват по един неврон всеки път, когато решат, че явно днес е денят, в който ще съм благосклонна и ще благоволя да им обърна внимание, пък на мен единственото ми желание е просто да се пренасочат към нещо лесно с дупка и да не ме занимават повече.
Чудя се,как може така да не ми върви в любовта,какво толкоз ми има,че ме харесват само откачалки???,а тия дето аз ги харесвам-или си имат приятелки,или се оказват женкари....
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Станах,изкъпах се,пих кафе,сега ще ям и с нови сили към новия ден![]()
Извадиха ми по спешност снощи мъдреца. Зъболекарят се закани и на бавнорастящия. След час имам интервю за работа, но така и не разбрах къде им е офиса. Срам! Искам я тая работа!!!! Много я искам.
Ден 2 без топла вода. Побърквам се. Поне ток има, за да си стопля вода на котлона и да се хигиенизирам.
Като изключим тия неприятни събития, съм доста въодушевена. МъжО се завръща след двуседмично отсъствие и ще му се нарадвам подобаващо.![]()
You are broken, I can fix you...
Американския посланник беше тъпак, но боди гардовете му бяха секси хах. Професор Lawrence Krauss изведе интересни лекции. Доволна съм.
Най-сетне се напсах като човек, станах изкъпах се и сега си мързелувам пред компа. Ще си поседя още около 30тина мин и отлитам. Жалко, че част от плновете за уикенда пропаднаха ( както и боядисването ми ), но нищо другата седмица няма как да не се исъществятТа като цяло ми е готино, веселко
![]()
Уморена ,изнервена и възбудена !
Дълъг ден си беше днеска радвам се,че е краят на седмицата и ще си почина хубавичко поне днес!
Доволна, накупих много подаръци и нещичко за себе си.![]()
Като гледам днес обаче няма да седна да уча, както върви времето...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Меееега умрелия ден.Ако не организирам нищо вечерта ( а аз няма ) , ще бъде скучна петък вечер сам вкъщи.Мария няма да я изтрая отново , ако направи пак такава изцепка.Ростислава ме дразни мееега мн
Днес опустоших всичката храна вкъщи-голям апетит, голямо нещо... :Д
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Чудя се защо точно днес трябваше да видя стара любов ?! :Д Беше яко да го видя все пак,стана ми едно приятно,как може да е толкова срамежлив и сладък. :Д :Д Оф отвратително време,бях като мокра кокошка из центъра ...
хайде вече да се обажда, че не мога да мога да чакам и ще ми мине стимула
скучен ден като цяло, и какво беше това търсене на една рокля 2 часа умрях от студ
сега ли точно трябваше да се разболея, само ми се киха и не се издържа
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Не мога да разбера защо един от най-добрите му приятели проявява такова желание да ми пише?! То ясно, че съм готина, ама..Все си мисля, че има нещо гнило. Дали той го накарва..., за да ме провери (да бе, мечти!) или просто вече наистина не изпитва нищо към мен, но все пак ми е направил добра реклама пред самотните си приятели...?! Няма да го измисля. И утре май ще ми гледат на кафее... ^^ (:
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
страаааашно уморена съм. дълъг ден. вятър. вероятно температура. другата седмица мисля да се командировам.
дипломна - да се довършваме!
//студено. брр!:Д
Пречукан! Всяка клетка ме боли, имам мускулна треска на всякЪде. Отдавна не бях работил така!! Усещам тялото си разглобено, значи още го има... Много ми е яко!!![]()
Странно и объркано ми е.. така вече от няколко седмици и не знам кога най-сетне ще се отърва от това състояние.. Не мога да разгранича любовта от привързаността и това адски ме обърква.. Мисля си колко по-добре ще ми е без него, но миг след като си го представя започва да ме свива сърцето. А може би просто свикнах все да го няма.
Пх.Нервна , цял ден, всичко и всички ми лазят по нервите.
Той също не ми се обади, не ми каза дали са им дали вече начална скорост. Пф...
Естествено утре ще ми се обади,ама мразя да не се сети за мен,при все че съм предупредила...
ГРР>
maDamn
толкова ми се спи,две не виждам,а е толкова рано ;д
разболявам се.лягам.
бясна. на майка ми. три шибани дни не съм си поела дъх, от сутрин до вечер бях в даскало за "панорама на специалностите", снимах навсякъде всичко, писах статии, презентирах на зайците, ала бала и накрая кво? прибира се днес тя и вика - ха, много рано си вкъщи, кво е тва, да не бягаш от даскало?? ПХАХ, това преля чашата.
иначе странно как хорица, които едвам познавам могат да ми оправят настроението така, а уж "приятелките" ми само ме ядосват и ми носят негативни вибрации.. май е време за раздяла с тях, поне на този етап от живота ми.