- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Блаааб, (hug)! И аз съм на това мнение.
Всъщност, въобще не ме интересува лази ли по корем, добре ли е, зле ли е, липсвам ли му, не му ли... Все едно не е било и той не съществува.Допускала съм много грешки, но в крайна сметка съм ги осъзнала и съм поискала прошка, което е по-важното. И продължавам да съм си все така прекрасна и да заслужавам МНОГО, защото аз самата давам много във връзка, просто той не е бил човекът за мен. И Слава богу, че толкова скоропостижно се разделихме, и Слава Богу, че се държа като абсолютен кретен и безсърдечно животно - успя да ме отврати от самия себе си, за което може да е горд, щото съм си Драма Куин и Мис Раздавам n-ти шанс, просто неговото си е наистина върховно постижение.
И животът отново стана прекрасен, и животът отново стана пъстроцветен. Стига толкова драми и стига толкова сополи, посвещавам се на яко учене оттук насетне и на малките радости от живота, пък ако има нещо да се случва - ще се случи.
Най-лошото е зад гърба ми, преживях възможно най-сълзливия и отвратителния си период, преживях хилядите удари от хиляди страни от възможно най-близките ми същества - е, щом съм оцеляла, значи мога да преодолея всичко.
Вярвам, че най-доброто тепърва предстои, все пак "колкото по-горчиво е миналото, толкова по-сладко е бъдещето".