- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
писна ми от всичко и от всички. Писна ми да се занимавам с ку*ви, момченца и разни лигави създания, които само знаят да реват и си мислят, че са единствените на тоя свят. И аз имам чувства, мамка ви.
Дори домашното парти не ми помогна да се успокоя, имам толкова гняв в себе си, че ще експлодирам съвсем скоро. Ще избухна толкова брутално, че ще хвърчи огън и жупел. Писна ми от тъпото ми училище, тая седмица съм правила 7 контролни.. Другата имам още толкова, не издържам вече. Не искам да идва тъпата ваканция, защото идва и рожденият ми ден, а още нищо не съм организирала, пък и 2 седмици без да го виждам? тц, доста гадно положение се очертава.
п.с. за капак тъпакът реши точно днес, когато имаме на един етаж да не се появи, та нямаше кой да ми оправи настроението. Не е нормален тоя човек, миналата седмица дойде само за петъка, тая реши точно днес да отсъства. Може би единственото хубаво от целия ден беше сладкото кученце, което си открихме до училище и цял ден си разнасяхме с нас..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.