.
Затворена тема
Страница 46 от 163 ПървиПърви ... 364243444546474849505696146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 4072
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ще ти пратя вазелин за рд-то тогава.

Ще ти дам аз една утопия на тебе.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    спи ми се, кръстът ме боли адски много, едвам ходя. Онзи не е на училище, нямам никаква мотивация да отида
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Супер фен Аватара на tonssy
    Зле. Прекалено чувствителна съм в момента, дано това ми настроение отмине бързо, че не се търпи.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Хапнахме с мама, пак имах 4 часа, идеално.
    Само той ми липсва, много, много, много
    Дано да е добре и той , и майка му.
    Би трябвало да са си тръгнали вече, но не искам да му звъня, да не прекъсна ..нещо..
    Ух, миличкият ми

А пък аз май ще полегна малко, че ми писна да стоя така, а и ми се спи..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ами гадна съм, какво да направя?! За какво да им давам напразни надежди... Не искам да излизам с него и тва е и колкото и пъти да ми пише във ФБ и да ми дойде лично до вратата пак няма да искам. Като не го харесвам, не го харесвам. Може би се опитвам да си успокоя съвестта, не знам, но не чувствам, че правя грешка. Имам си планове за деня и не бих желала да си ги променям заради някого, когото не харесвам, само за да съм мила и добра. И без това така до никъде не се стига.
    Относно моята тръпка пък не знам какво става. Хем иска, хем не иска. Може би се отказвам да се занимавам и аз... И без тва семестърът скоро ще свърши и кой от къде е. Почивка от мъже и това е.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Сега с тоя гипс дето ще го нося ми иде да ревна имам да уча за урок и той вече ми липсва ужасон ама ужасно много <3

Сряда е, събуди ме в 4, за да се видим по скайп. Пак нищо съществено не си казахме, майка пак ще ме пита как е, какво прави и аз пак ще се чудя какво да кажа.
    Ще взема кучо и ще идем да направим няколко обиколки на парка, нищо че температурата е под нула

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^защо така?

добре съм! обичаам го! гласът му, охх! само той е в състояние да ме развесели!
    <3

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не знам дали може да е по-ужасен тоя ден.
    Просто не знам.
    Счупих си токчето, тва е най-малкия проблем, май си изкълчих глезена, как боли майка му стара..
    Ся как ще ходя на спорт просто не ми е ясно..
    Дано болката да е от самото падане, а не да е наистина изкълчен и да се подуе, че си ебало........

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Днеска в университета беше голям смях, абе добре си прекарахме с колегите. Сега мисля да се наям като прасенце преди коледа и да отпрашвам при мъжо. Чака ни доооста хубава вечер

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Болят ме сливиците, тресе ме, тазобедрената става на десния крак все 1 ще изскочи... Куцам като д-р. Хаус. Трябва да изляза да се разходя, дано да се оправи като я раздвижа малко...
    Приетелката ми си идва утре. Други ден ще се видим или по-други ден, аз сЪм като пенсионер, баси!

Макар и да вали навън,днес имам настроение ^_^ Имам 6 по Психологияя и се радвам.. часовете са намалени в училище на 20 минути :Д Пък и след утре е ваканция.. ))))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пантерке, изчисти таз ЛС кутия....

Изморена съм. Искам ваканция и предчувствам, че ще я прекарам страхотно.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ох, мразя тоя период. Омръзват ми тея игри на депресия и излизане от нея. Скапана работа. Излишен стрес, сякаш ми е малко.
    Мразя да ме боли главата -.-
    И толкова да ми се пуши от няколко дни ..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Менчето ме цепи мега брутално...ш препукам.
    maDamn

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Бясна съм!!! Писна ми да се правят разни планове(които включват И мен) БЕЗ мое присъствие!!! Ще удуша някой днес! Бива ли такова малоумие, беее?!
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Охх не мога да повярвам, че този ден свършии. А имам още толкова неща да направя. Нищо. Поне утре ни пускат.

Супер фен Аватара на Irti
    Преди малко се прибрах от работа. ЕГА МУ ЕБА МАКЯТА ИЗКЕЦАНА ДА МУ ЕБА!
    Скоро време някой ще го дърви!
    Капути!

Мега фен Аватара на Dagichka
    обичам да ме вали дъждааа <3 даже излязох като заваля градушката без чадър ни нищо, чудно защо хората ме гледаха странно :Д
    тялото ми се подиграва и ми прави номера обаче, не ми харесва никак това.. не искам да се повтарят историите с лекарите и тн от 7ми клас ://

Супер фен Аватара на cyclops
    Малко си възпалих пък сега сухожилието на ръката ...ама ще мине,няма как. Яко ми е. Разтягах се, сготвих си, хапнах и сега релаксссс

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Лошото време не ми се отразя добре, какъв беше този сняг днес, през януари не валя толкова... Само ми се спи и съм постоянно гладна това не е реално :Х
    Липсата на стимулация, лошо настроение и ленивост са много лоша комбинация, а трябва да се стягам и да уча здраво.
    Още съм изумена от хороскопа и от случките в събота, никога не съм предполагала, че нещата ще се наредят така, но жалко, че другата седмица той си заминава поне изкарването беше яко
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Усещам,че се разболявам,но с това променливо време-май всички сме така.
    Напреганто ми е,изнервено ми е,самотно и потиснато,само аз си знам защо и колко ми е така убито.Чувствам се като идиотка,а напоследък се случват толкова много неща,които да ми напомнят,колко ми е отвратително т'ва състояние и как не искам да съм в него,но сама не си давам да изляза от него.Понякакъв начин се чувствам пренебрегната,сякаш само на мен ми пука толкова много,защото няма смисъл от другата страна да има толкова заинтересованост,все пак....
    Ужасно смотано е,май от много години чак в такава депресия не бях засядала,вече дори спрях да броя месеците,защото ще се скапя допълнително,мда.

Чакат ме работи по графичният дизайн,които трябва да свърша до петък,но така и не намирам време.Хем за матури,училише,курсове в университета и куп лайна отгоре.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Нещо напоследък хич не ми понася да съм сред хора, всички ме дразнят. Все тяхните проблеми са по-големи и по-значими от моите. Не че се оплаквам, че имам тежък живот, нямам и нужда, просто ме дразнят такива мрънкала, на които целият свят им е виновен, а те самите винаги са жертва.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Леле, не мога да повярвам, че утре ще го видя. Толкова нереално ми звучи, ама и такова блаженство ми носи този мисъл. :з

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ще ги убия.
    Мега издразнена съм и кво няма - четири часът е, спах точно два часа и за кво - да ми се домъкнат двете пияници и да почнат да се чифтосват в коридора? А аз след три часа да стана за лекции?
    Никъв шанс.
    Изгоних ги, пак има сърдити, 'ма мен не ме грее. И без тва след един месец кой от къде е, точно тая няма да ми се прави на много умна. Търпях я достатъчно миналия семестър.
    С'а, понеже съм прекалено ядосана, за да заспя пак, ще си губя времето още два часа и после отивам да бягам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си