- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ми звъна за огледи и ме въртят цяла сутрин, та се бях разпсувал. Ма са ми се обадиха за един гъзарски апартамент баш къде си го исках. Неква мацка ше висне там до май, ма ако ми хареса, опъвам една палатка пред работа, висна тама един месец и са нанасям. Ма ако е яка мацката, ще й обясня ситуацията и ще я помоля да ме приюти тука, за некво време. Никви задни мисли, хич
Стискай ми палци да случа на нещо прилично!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Стискам всички палци!Че знам к'во е с тия апартаменти.
Аз също стискам! Успех Чачи и за задните мисли също![]()
maDamn
free as bird. даже не съм си и мисли, че ше ми е толко добре.
След всички години, които минаха, след всичко, което преживяхме и което си причинихме; след цялото това време, през което бяхме разделени, тя отново ме гледа, все 1 нищо не се е случило и сякаш вчера сме си казали "до утре"... Обича ме толкова много и й личи! Просто не мога да повярвам, че това се случва на мен...!
Още не мога да спра да се смея. Уж се стреми да ме унижава, пък единственото, което успява да постигне, е да покаже колко ниско може да падне някой, който не умее да губи. Що се отнася до мен - гали ми егото като с перце. Би ми станало жал за него, но ми е прекалено забавно, пък и не съм чак толкова благородна.
Чакам да ми преведат парите на сметката, за да ходим с нея на пазар и да си побъбрим после по женски на кафенце и торта. )
Прекрасно.
Една вечер релакс вкъщи. Бира.
Вчера беше вълшебно, искам повече такива дни и вечери.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аааа бруталия беше днесХубави хора, хубава разходка, Копитото посред нощ
Доволно ми е!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Обичам. Обичам. Обичам.
И спря да се върти за миг земята..
Скапано,нещо ми е премазано,чувствам се като птица без криле...
>>DjBelev<<
Уморена, искам си го при мен.
Има го и онова странно гъделичкане, но аз си знам заради какво е. Ммм...
maDamn
Въпреки, че го мразя този ненужен съботен клас, днес определено мина добре и доста бързо. На връщане за малко да блъсна на комшиите кучето, ама се оттърва...няма нищо, другият път
И навън отново беше топло и слънчево![]()
Сега нещо ми е весело и не мога да заспя
Последно редактирано от HollyGolightly : 03-31-2013 на 06:32
Тая сутрин съм много ранобудна-от 7 и 30 съм станала,ама нямаше как,трябваше да подкрепя приятелиии после се мъчех да заспя ама не ми се получи.Иначе ми е заспало такова.Днеска трябва да ходя да пазарувам за РД-то ми и да направя резервация за Планета вече,че то не остана. :Д
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Снощи беше мармалад, наказана съм до другия месец, ама нищо
Той ме дразни максимално, ще го удуша като се видим.
Обичам го, ама защо прави така, мамка му!?
И се скарах с най-добрата ми приятелка, по-скоро тя ми се сърди, защото съм й била казала да си ходи, когато е била на тръгване от дискотеката. А аз даже не помня. И днеска я видях случайно като се прибирах, тичах, догоних я и тя , без да се обръща, каза че бързала много.
Пф. Инфантилност > всичко останало.
^ Ох, шматка! :*
Мерси Btw ,че ме събуди
Прощавам ти.
Добре ми е.
maDamn
И аз теб :* ,спокс
Ох,винаги ще се намери баща ми да ми скапе настроението. Той като е крив, дай всички да сме скиснали.
maDamn
Слънчево е, книжката е хубава, след малко се омитам с нея. Доволна съм.
Още един месец се изниза, остават още 2 и пей сърце после
Нямам търпение.
^Какво четеш?
Он: свежа съм като репичка и си се занимавам с изненадите, засега подготовката върви идеално.
Какво НЕ чета
Изнизвам Never let me go by Kazuo Ishiguro. Може да си запозната с екранизацията на книгата, с участието на Кийра Найтли и Carey Mulligan. Филма излезе 2010.![]()
Всъщност не съм, ама ще се запознаем като намеря време.
Защо държи винаги да се появява, като спра да мисля за него?!?!?! Гадняр... :X Много, много лош.. Ще му се връща.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.