.
Затворена тема
Страница 60 от 163 ПървиПърви ... 105056575859606162636470110160 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 4072
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Дива и щастлива Изкарах си страхотен уикенд!

Мега фен Аватара на xoxi
    Толкова неща ще се (или няма) да се случат този месец, че направо изтръпвам като си помисля.
    Да не говоря пък, че имам и куп ученически задължения да върша, за които дори не ми се и мисли.
    Добре си отпочинах тази седмица, разлигавах се и се разпуснах напълно.
    Време е обаче да влизам в обичайния ритъм...
    Колкото повече работа свърша сега, толкова повече свободно време после. ^^
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    някой ще ми помогне ли с Фейсбук?
    настройките му ме объркват, а ми се налага да го използвам, но не успявам да си скрия нещата и това ме побърква!
    Горе вдясно има едно назъбено колелце, което са ти настройките. Трябва да имаш Privacy settings в падащото меню. Пада се третата опция отдолу-нагоре. От там нататък всичко си пише - кое, къде, как, от кой, защо да ти се вижда и си зависи изцяло от теб. Успех.

Он:

Много як ден. Не бях виждала брат ми от повече от седмица. Много му се радвам, че си е вкъщи вече.

Остават 2 месеца докато се преместим с мъжо в София. Готино ми е. Очертава се с 4000 кинтаж да тръгнем от тук и ако след взимането на квартира и смятането на следващите месечни разходи ни останат парички, ще си направим някаква готина екскурзия. Би било cute

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Организация, предвидливост, практичност, благоразумие за нищо ги нямам. Затова в 3 посред нощ вместо да спя блажено под звуците на ромоленето на дъжда отвън, стоя и чета. Обмислях по едно време да си направя харакири, ала после осъзнах, че дори и мъртва трябва да се завлача утре, т.е вече днес, така че се оказа, че измъкване няма.
    Едно е да вземеш гаден материал за седмица и да имаш време да го осмисляш, съвсем друго е си вземеш всичкия наличен материал за една вечер и то даже не цяла, ами няколко часа. Абе, забавно да е.
    Ще видим накрая дали въобще ми е влязло нещо в главицата, или само съм прелиствала учебника като Космополитън.

Мисля, че бавно, но сигурно се измъквам от налегналата ме от месеци апатия(в която пак ще вляза, ако се проваля днес ). Всичко ми е наред - имам си кафе, палачинки с шоколад и банан, хубава музика, достатъчно пари, че даже чакам и още, здрава съм и си намерих хубава книга за четене.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отново понеделник. Дните се изнизват като капки дъжд. Блях, чак е страшно.
    Приятна седмица желая на всички!

Мега фен Аватара на draid
    Мда, вярно е понеделник. Нещо не е като едно време да се радвам на петъка за съжаление. Дълъг ден ще да е.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не ми е особено добро настроението днес.
    А като я гледам тази редичката от миналата страница яко ми се троли,но хайде няма.Все пак профила ми е стар и ценен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Тъпо ми е
    Разочаравона съм от оценката си за пробната по БЕЛ
    Малко релаксирам и сядам да уча по датски .
    От 2 съм на урок и после на работа , дано успея да си написа есето поне .

Мега фен Аватара на xoxi
    В прекалено добро настроение съм като за понеделник след ваканция...
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Искам почивкааа, ама няма.
    Понеделник е, а се чувствам все едно е петък. Има още толкова много време..уф.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Болна съм и не ща никъде да ходя. Ама трябва. Баси. Поне пропуснах лекциите.

Мега фен Аватара на Зайче..
    оф, как мразя да съм болна ;/ сега и татуса ми трябва да се отложи, и на училище не мога да ходя
    мда, сигурно звучи странно точно от мен това за училището, ама то пък бахти скучното така по цял ден вкъщи и се чудя кво да правя .. пфпф
    дано поне да навия майка ми да ме закара до мола, малко да се разсея
    и пак имам супер много надежди и планове за следващия месец.. дано този път нищо да не се прецака, защото наистина ми омръзна да се разочаровам.. ама то така е човек, като иска и очаква прекалено много
    мисля, че успях да си складирам 2-3 цигарки, поне за това няма да се притеснявам
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Малко разочарована,но ще се опраЙм.
    Иначе той ще си идва след седмица, очаквам да ми капнат и парици.
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Самодоволна.
    Значи и тоя съм успяла да впримча. Какъв кеф.
    Малко късно, ама все пак ми погали егото.

А как ми се спиииии......
    Ужас, главата ме боли, уж щях да спя, тва там.
    Карай..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Спи ми се. От 2 часа си повтарям, че трябва да легна...
    След тая бира, дето пихме с брат ми, ще заспя поне по-лесно. Yey!
    Довечера ще си спинкам с Него пак. : ) Една нощ се наложи да не сме заедно и вече ми липсва.
    Мър! Само 2 месеца и ще живеем заедно! <3

Супер фен Аватара на cyclops
    Днес имах нереално много работа. Свърших работа като за няколко дена. Откъде тези сили не знам. Но пък съм доволна, че отметнах толкова много задачки. Сега спокойно мога да отида на тренировка и после да се видя с приятелите. Учудващо не ми е изморено.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Уф, започва да ме наляга сериозно притеснение и само някакви неприятни сценарии ми се разиграват из главата. Трябва да се настроя позитивно, 'ма просто не виждам как ще се случи тая работа. Искам да минават вече всичките чудесии и да водя нормално спокойно съществуване, че достатъчно си съкратих живота. И ще навивам мъжа да ме води на моренце лятото да си починем малко.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    супер много изморена, умирам за сън..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ш' умирГам.

Измори ме това животно мойто

Но след малко ще похапна, ще намеря хубав филм и ще почивам след един хубав душ!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Jaune
    What if I got it wrong
    And no poem or song
    Could put right what I got wrong

Ужасно. Ужасно. Ужасно. Ужасно..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    След лекия възход миналата седмица, вече отново ми е смотано.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Irti
    Няма нищо по-хубаво от вкъщи. Да се прибереш, нахраниш, отпиеш от голямата халба няколко бири, да се размажеш, да насецаш няколко ракийки, да си изпушиш цигарите. Супер.

Да ти е готино физически, да си се размазал психически.

Да учиш нови и нови танци на силна музика.

Ох, размазаляк!

Какво друго му трябва на човек?

И утре на работа. И КУРАЦ за Понеделника, защото винаги е бил шибан!

Кур и за извънредните съботи и недели!

И все пак

Пиенето е добре за теб
    Скоро ставаш безграничен
    Пиенето е добре за теб
    Ето идва женкарят
    Пиенето е добре за теб
    Вече няма да си самотен
    Пиенето е добре за теб
    И ще се почувстваш страхотно!
    Пиенето е добре за теб
    Скоро ставаш безграничен
    Пиенето е добре за теб
    Ето идва женкарят
    Пиенето е добре за теб
    Вече няма да си самотен
    Пиенето е добре за теб!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много, много, много хубав и ползотворен ден, четенето до изнемога и отсъствието на сън вчера се заплатиха стократно днес, а като добавим, че от безсъние имам гадни тъмни кръгове около очите и цялата съм една никаква, а цял ден събирам погледи по улиците и печеля комплименти... Доста добре се чувствам.
    Само дето не мога да разбера какво му е в главата на това момченце. Изпитва ли ме, пробва ли ме, иска връзка ли, единствено чукане ли, лекарствата ли не си е пил... Постоянно е наоколо и се държи отвратително, след няколко дни е коренно различен човек - мил, галантен, любвеобилен и грижлив, като обезателно след такова поведение изчезва със седмици, после пак се появява и се държи все едно вчера сме се видели...
    Играе си на топло и студено, вместо да си каже в прав текст какво, аджеба, иска, което преля чашата вече и хич, ама хич не ми е гузно, че му хвърлих светлина по въпроса. Доста му нараних егото май-май и понеже е доста... тийн(в превод на тотално незрял мъж), мога да се обзаложа, че ще се покрие пак за известно време, после отново ще се появи в целия си блясък, но този път с девойка до себе си, с която да се перчи колко е велик и можещ и колко трябва да съжалявам.
    Too much drama като цяло, надявам се да греша за него, ма що ли ми се струва толкова предвидим? Нека да мине известно време, ще си препрочитам постовете периодично да видя дали съм права в разсъжденията си.

Иначе усещам огромна празнота при мисълта за Него. Не мога да го виня, че не ме обича, обаче в никакъв случай не мога да му простя, че постъпи по толкова грозен, низък, подмолен и елементарен начин. Може да ме боли, да ми е гадно, да си спомням всеки хубав момент и да искам да се повтори, обаче никога няма да се унижа дотам да го потърся отново. Както и да дам някакви признаци, че не съм в най-добрия си период, защото някои само това чакат, за да иззлобеят върху чуждото нещастие.
    Каквото било - било. Приемам, че сърцето ми е разбито, приемам, че има известна празнина, която ще запълвам с книжки, филми, излизания и учене до откат. Това ми е спасението. Нямам право да се предам, нито да правя повече грешки.

Единствено искам да съм здрава, да съм отново щастлива и да намеря спокойствието, което търся.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Спи ми се. От 2 часа си повтарям, че трябва да легна...
    След тая бира, дето пихме с брат ми, ще заспя поне по-лесно. Yey!
    Довечера ще си спинкам с Него пак. : ) Една нощ се наложи да не сме заедно и вече ми липсва.
    Мър! Само 2 месеца и ще живеем заедно! <3
    Ох, толкова ви се радвам и толкова завиждам... Иска ми се много и на мен.

Добре ми е, такъв съм чревоугодник. Обожавам суши <3
    Не мога да повярвам, че няма да го видя 2 седмици. Ще гледам да си запълня времето... и най-накрая да направим една дискотека по женски и ще е супер.

Повече от фен
    Оооооо да почти оздравях,пак сънувах много готин сън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си