Поуката си я взех преди година, когато в Америка ме натопиха, изпатих си яката и едва не ме изгониха просто защото някой беше решил,че не му харесвам. Честно казано реших, че е по-добре да си тръгна сега, отколкото да влизам в конфликти с хора като тях отново. Работата беше интересна и можех да се справя. По скромното ми мнение аз се справях. Говорих с тях. Досаждах по-скоро. Тъй като те не разговаряха с мен се включвах в техните разговори, но резултатът беше само надменен поглед и злобно подхилкване. Постарах се доста да се впиша. Питах ги за работата, сама настоявах да ми дадат нещо да правя, но отговорът съответно беше "Оправяй си се сама". До колкото знам аз съм третото момиче, което тази година гонят. Работата не е толкова сложна и не мисля,че от некадърност са изгонили и предишната. Просто си има такива жени, които развалят цялата работа. Затова обичам да работя с мъже. Що се отнася до шефа-и той не е много китка за мирисане. Та реших да си напусна с гордо вдигната глава знаейки че съм направила всичко по силите ми!