- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Апф. Не я искам в БГ. Промениха се доста неща в рамките на няколко седмици и в момента се намирам пушейки с друга славянка, която се намира в същата ситуация като мен. И честно казано, страхотно ми е с нея. Йей за близнаците.
здрасти (:
като че ли ми се спи и се чувствам леко обърканаа /да, заради момче./
*дразня се, че времето е яко, а аз не мога да изляза
*мисля, че се заражда глад у мен :Д
Паля,дърпам,пуша и въобще не ме е•• тръст ме.. баси тумурол агейн и после почивка.. да да добре. абре тая горница е ного яка. Ок няя проблем отслужих с 30 леа, поне следващия път ще знам да не се доверявам на "приятели" .. Добре ми е бачкам си, накрая на месеца паричките.. ама поне не искам от дади и мами .. мда мда то всичко се връща, не ме вълнува особено факта че всеки говори, нали не са имали моят живот че да се дразня :П и накрая ги изпънах и само ме поздравяват кат ме видят обаче на такива вече нямам доверие и ми е нахарабията сам с 2-ма 3-ма читави.
веве най-после да се наспя
защо не успявах и преди през деня да си почина?
идеално се чувствам само, ако не знаех, че нямам и да уча..щастието ще е пълно
искам втора смянааа
Спи ми се , 2 не виждам , ама съм разсърден и си търся филма
утре сигурно пак същата история,
ще ми писне наистина.
ако е същото вече не знам какво ще става,
ще ме махат ли.
тъпо ми е ,все чакам
Тая болест така да ме цеди...
Цяла седмица си седя вкъщи, усещам известно подобрение, ама вече почва да ми писва да си седя сама по цял ден.
Имам да довърша курсовете и утре да отида да ги предам, 'ма как ще се самомотивирам, идея нямам. Нищо не ми се прави.
Влюбена съм и е сладко.
Мхммммммммммммммммммммммм мммммммммммммм.
Уж казват, че не трябва да правиш това, което не искаш да бъде направено на теб. Ама установявам, че съм нереално наивна да го спазвам. И съответно очаквам същото и от отсрещната страна. Да, ама.. трънки. Никой не е длъжен да го прави. Нещо се получава разминаване между действителното и очакваното. Гадничко е.
Оф, излях си го.![]()
You are broken, I can fix you...
Хлъц. Вече час и половина, на човек да му писне...
А преди толкова миличко ми стана
"Ама аз само да ти кажа,че нещо се бях изнервил, ти не си виновна, просто исках да ти го кажа и да си те чуя"
Тъкмо се чудех какво го е прихванало.
А бира в парка с приятели -безценно <3
Само да имаше обществена,отворена,чиста, ветла тоалетна, цена нямаше да има кмета
Утре с президента ще се занимавамемного сме големи, ееейй, богуу
![]()
Днеска си беше леко шантав ден. Успах се за университет и то бая. После се оказа, че стигнах от автогарата до мол варна по бързо, отколкото автобуса, който се беше нацепил баш в задръстането ( ама така е като движението е отбито само в едното платно на булеварда ). После пък с мъжо уж отидохме само да хапнем навън, а не се прибрахме часове наредСрещтнахме един къп общо приятели и познати. А кулминацията беше да видя как една овца буквално изтрещява пред мен. Аз си седя спокойно, оная вече се нерви за 200. Разни хора, разни идеали ...
Уикенда се очаква да е доооста хубав. Само да не трябваше да се разкарвам до университета утре ама на, няма как за жалост ...
По-добре. Чакам го да ми се обади! Обичам си гоооо!
Иначе има неща,които вътрешно ме дразнят,ама ще си изиграя картите отлично и...пак ще съм отгоре.
maDamn
Ядосана съм и знам кой ще го отнесе.
Огледчета, нешу, утре?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Липсва ми вече. Не знам като стане още по-зает какво ще правим.
След вчера съм много горда от себе си. Успях да си докажа, че мога и това. Не мислех, че е възможно... но явно е.
Обичам си обкръжението.. много. Ценни са. <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тоя досадник няма ли да спре да ме кани по кафета и тн. като ясно му показвам, че няма да му вържа, и че съм заета жена. Някой хора верно не се усещат кога прекаляват.
Иначе малко ми се спинка, но след 2рото кафе ще се освестя.
Събмитнах едната курсова за оценка, сега имам три часа да направя другата. Нямам намерение да се старая особено, предните два пъти толкова мислих и четох и чертах и накрая ми писа смотани оценки.
Ама бива ли да ме мързи толкова... :/
Едит: айде, приключих. За награда отидох до магазина и си купих два пакета от яките бисквити.![]()
Последно редактирано от shmatarok : 04-12-2013 на 13:30
Тренировчицааааааа, ляалялялялялял <3 Добре, че има слънчице днес. Малко съм притеснена от някои събития, но най - накрая ме изпълни усещането, че всичко ще се нареди.
Като си пък заета жена да не се пробва ли човечеца? Много ясно, че ще напира и ще опитва, а това, че имаш приятел не би трябвало да го притеснява. От заета жена до заета жена в твоето положение за мен има разлика и всеки мъж трябва да си гони късмета.
Добре съм! Кръкнал! Утре съм при нея!
Днес не бях на работа!
Дреме ми 'уя..!
.. за което!
Ще става шоу с кандидат-депутатите от ГЕРБ , мама им некадърна.Не съм в особено добро настроение днес и оня смешник ще го насера