- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Хайде Chacho Честит Рожден Ден и от мен малко на патерици.
След вчерашното прекопаване цял ден в селото ни сега имам мускулна треска навсякъде.Днес пък пак ще има вадене от мазето на един тон работи,че и неговата площадка трябва да се циментира.Смятам че колкото по-бързо ми се отдаде възможност да се отдалеча и успея да се справя със страховете си толкова по-добре за мен,колкото и егоистично да е това.Но къде тези възможности,този късмет и тази решителност. И телефона засега не ми звъни както уж трябва,но пък от друга страна с все повече "колеги" започвам да се запознавам или разбирам,че познавам.Особено пък и покрай тази промоция тия дни.Засега двете касиерки с една от който съм бил на кафе или разпивка два три пъти,другата с която съм бил един път,трета,която съм виждал два пъти на работното и място,един от селото ни,един от София дето баба му ни е комшийка,една жена на един приятел на баща ми и т.н и т.н.Да не би пък първо да трябва да се запозная случайно с обстановката,не че не съм запознат до голяма степен.
Иначе ако съдбата е имала за цел да ми покаже колко готин е физическият труд определено се справя доста зле.Ако целта и е била да ме отврати от физическият труд и особено от тежкият физически труд значи се справя идеално.Ако някога имам възможността изобщо ама изобщо няма да си мръдна пръстта за някаква физическа работа, за която мога да си платя.
Иначе днес сънувах наред с другите неща и че съм на нещо като между изпит и интервю.Знаех си нещата и материала идеално обаче бях много притеснен и се обърквах и забравях някои свои знания.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!