1.Chacho отварял съм и знам.Отделен въпрос е че за там искат често и егати и образованието пък и егати и опита.

2.Знам,че има.Може и да се намери да действително.Иначе аз за време имам по някой и друг час...през зимата.Скоро идва миналогодишната ситуация.Тръгване към 8-9-10 часа на селото ни,бъхтене по цял ден и прибиране по това време,но вечерта.Даже тази година може и да пропускаме дни да си идваме след като направим осветлението там.Голяма предразполагане и голяма желание ще ми дойде.Друг е въпроса,че нещо,което не се практикува често се забравя.

Виж потенциала си ми е преебан по дефаут.Може би и точно поради условията,които съм изживял се е и образувал,защото след завършването ми сякаш беше на доста по-далечно ниво от сега.Поне така аз го усещам. Само дето си мисля,напоследък,че бих дал нещо доста скъпо ако трябва,част от спомените си подобно на един филм за да ми изтрият от мозъка всичко ненеужно и да се справя с едната си камара от страхове,които ме блокират отвсякъде.Но не би,това в живота сякаш е невъзможно.Или поне е непознато на широката общественост,от която съм част и аз.

PinkPan7her да те парите се спестяват като се берат от дърветата.Аз лично за момента не мога да спестявам такива пари и такова време.Нищо не сравнявам.Просто отчитам действителността.Пък и много нещата понякога зависят и от други фактори.Знаеш ли кой каза крилатата фраза Съмтаимс уин,съм таймс люн? Или пък Конгратчшюлейшънс или нещо от тоя род? Да вдействителност английският език ти отваря врати само дето не само той е единственият фактор.