.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Не бе, просто споменаваме, че е жалко да си търсиш оправдание... защото има една максима: "който иска, търси начини, който не иска, търси причини."
    Не искаш да учиш английски - окей, твое право е.
    Наше право е да изказваме мнение.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не бе, просто споменаваме, че е жалко да си търсиш оправдание... защото има една максима: "който иска, търси начини, който не иска, търси причини."
    Не искаш да учиш английски - окей, твое право е.
    Наше право е да изказваме мнение.
    Пак казвам пред никой не се оправдавам.И може би не е като да не искам, а просто може да имам минимален или пък никакъв стимул поради причини,които нямам желание да споделям.А така просто не става.Мога да ти дам и пример с предметите в училище.Веднъж много се бях отпуснал по Биология и специално Анатомия,която ми е от любимите и накрая на срока изкарах някъде 4.Това ме жегна много яко,че точно по този предмет съм се представил толкова зле и това така ме амбицира,че вторият срок изкарах пълна шестица и даже учителят ме изпита за 6 за годината,защото виждаше старанието ми.Изкарах си я без проблем.Химия или математика и особено органична Химия.Таванът ми беше 4.
    Зубках,защото трябваше, а не защото имах кой знае какво желание.Просто за да не ми пишат двойки.И какво? Накрая с изплезен език връзвах от 3 до 4. Пък за Геометрията да не говорим.Та схващаш ли приликата?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си