- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Днес не издържах и го излъгах. Повярва ми, каза ми,че като съм готова да му кажа цялата истина, да съм му била писала. Ще го направя...
Не мога да преглътна факта,че толкова силно е убеден,че го лъжа,а аз де факто не съм била с друг,откакто съм с него.
Не мога и да преглътна факта,че ако се разделим (защото не сме) той ще обича някоя друга така,както мен.
Не мога да преглътна факта,че ще си мисли,че съм му изневерила,а аз не съм...но това парадоксално е единствения начин да го задържа. Казах му,каквото искаше да чуе. Ще се чуем тия дни да се изясним и да видим как ще процедираме.
maDamn
Ами хайде честито.Можело е и по умно да постъпиш.Сега си му доказала просто доста ясно,че е прав във всичките си предположения и не може да ти има никакво доверие,защото го лъжеш.Не че ти го е имал и преди особено де.Сега се почват и адските съревнования кой от кой е повече,а пича явно иска да си е отгоре по всяко време.Да си се замисляла,че нещо направено от него може да го гложди и да се опитва да прехвърли вината на теб изкарвайки те виновна.Може пък и много добре да си му паднала в клопката знае ли човек.Иначе аз познавам един много голям и свестен пич,но така лъже,че чак понякога сам се овърта в лъжите си и не знае кога кой за какво точно лъже.Да не е някакъв подобен.И какво като пък не ти вярва.Твоята съвест нали си е чиста.Просто му кажи да ти докаже,че е така.Ако пък толкова не ти вярва бий му шута или пък да си ходи.Каво толкова е станало.Ще си намериш друг,който ще ти вярва повече.Но пък не, трябва да тичаме по гъзовете на тези дето ни мачкат и дори да лъжем като дърти цигани ако така ще ги задържим за 2-3 дни повече.Не е това начина и май не е това човека.
Иначе аз искам повече такива дни като вчера.До към обяд нищо.След това цял ден развозване ходене с компания до парка ни,до магазина на братовчедите,разходка сред градски пътища и природни пътеки,ходене на заведение,изпъване и накрая за бонус след полунощ един бърс курс до София и обратно.Хем нямаше работа,хем не беше скучно.
Иначе знам ли? Имам някакво усещане,че се приближаваме както в онзи сън един към друг с бавни постоянни и леко неуверени стъпки. Но дали? Дано отново не се лъжа.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!