- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Осъзнавам колко работа ме очаква, а как хубаво си починах. Най-важното е, че не ми пука!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
I don't know..
Прекалено мисля и пак нищо не измислям...много ми е заета главата,утре ми се връща нощната дружка и ще я залея с глупости![]()
>>DjBelev<<
))
продължаваме, продължаваме! (рап моуд)
//искам одеяло, вино, паста, ягоди... нещо красиво за четене и неговия глас в ухото ми, мхм.<3
Щастлива съм, не ми се отдаде възможността да преспя в ареста снощии днес буквално се събудих като нов човек. Даже не ми е тъжно, един месец все някак ще се преживее и след това е само мой.
Той едва ли не те подтиква да го направиш, за да е ''доволен''
Попита ли го дали е щастлив, щом вече е чул, това което е искал?
он:
аз съм окей)) след малко ще си допивам кафето и ще се оправям за даскало, че после съм и на работа..грр..
обичам си приятелите, обичам го и него!
най-хубавият ми рожден ден <3
но за съжаление, ''постът'' продължава...ще видим докога..
Благодаря![]()
много хубаво (може би) се очертава юнска седмица в бургас. това е яко, мхм (:
гледам го как спи и не мога да му се нарадвам ^^^^
само дето ще трябва да го вдигна след точно 8 минутки.
последна седмица училище.
носталгия.
да.
Хубавичко ми е <3
След малко ще излизам с моите хора <3
Сутринта се чухме и той е добре <3
Доволно ми е <3
Сега малко почивка и после айде към работата .
най-после 2ра смяна <33
чувствам се добре, отпочинала, наспала
само ако не ме мързеше толкова много да уча ;д
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Отпочинала, почерняла, спокойна. Дано сега в работата не ми развалят настроението
Налегнала ме е някаква носталгия.
Гледам видеото от завършването си миналата година и ми става малко кофти.
Не мога да повярвам, че мина една цяла година..
Още по-малко мога да повярвам, че това е свършило.
Поне имам хубави спомени и мога да си гледам всички когато пожелая.
ИМАМ ТОЛКВА МНОГО ДА УЧА - 160 страници за 16 дена О.о ?!?! научих 8 остават ми още 2 за деня ;д и да си припомня 8-те
: (
направих си домашен сладолед( с банан,прясно мляко,стафиди,бисквитка,ор хи и ще сложа някакви стърготинки като стане )
хмм, трябва да си правя упражненията днес, че за закуска ядох толкооооова многоама то си имам причина де ;х ужас
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Честит ми рожден ден. Поздравявам всички с една виртуална бира
Слънчево е, обичам си ги всичките, в хубаво настроение съм![]()
Честит рожден ден Маги(дано мога да те наричам така)
Желая ти много щастие и много усмивки . Желая ти много любовни трепетии много щури моменти с компанията ти![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-07-2013 на 11:56
Честит рожден деен! Пожелавам ти на първо място здраве, защото то е най-важно; много щастие, късмет, бъдещи успехи и незабравими моменти с любими хора :3 Приятно изкарване !
Азз съм адски учудена. Миналата седмица сънувах нещо и днес взе, че се случи по АБСОЛЮТНО същия начин. Интересно. Иначе започва една безчувственост да ме наляга. Еми, съжалявам, хората сами си я просят![]()
Магстър, честит рожден ден ! Да си жива , здрава, много обичана, щастлива, да им покажеш на Шведите,че нашето си е най-хубаво! Ааа и поздрави на Виктор , и по-малко време да прекарва с тия видеоигри.
Иначе чЕкам сега, ще се справим.
maDamn
Благодаря Ви.Ще поздравя близнака
Той вече спря игрите.
МноУ съм добраИ съм мноУ горда със себе си!
http://images5.fanpop.com/image/phot...45-140-140.gif
ДД, ЧРД!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ зла си |-(
инак, ДиДи, честит ден! само хубави неща и светли хоризонти;
//по темата: гмеча спагети, мия си косата и тръгвам на поход. ахой!
Дриймърке или Маги както предпочиташ хайде Честит Рожден Ден и от мен.
В последният ми подобен сън дето стана почти на 100 процента сънувах че съм на Централна гара с брадовчедите и брат ми.После се разделихме и аз остнах с по-малкият братовчед.Той ми каза,че са махнали това дето беше като шатра и някакси подразбрах,че са сложили черно,което ми се стори в съня,че е траурно черно. Щях да падна и не знаех сънувам ли буден ли съм,когато след около една седмица отидхме с баща ми там, а аз умишлено бях вперил поглед натам.И наистина бяха насъбрали всякакви машини и го махаха.Даже се уплаших покрай това траурно черно в съня ми да не е паднало върху някой,но не беше.На следващият ден обаче беше ден на национален траур заради смъртта на патриарх Максим,който почина в дните след този мой сън.Може и да е съвпадение само че,за свалянето на шатрата определено не знаех,че ще се извършва.
Иначе мога да цитирам нещо:
"Всеки има в живота си по един Някой, който със самото си присъствие ни кара да се чувстваме прекрасно...
с който дори само да си мълчим ни е достатъчно, а една усмихната дума от този човек ни оправя целият ден."
Не съм съгласен с това,че всеки има по един такъв човек в живота си.Или поне не на всички етапи от живота си. Аз съм благодарен,че сега имам такъв човек в живота си и че въпреки всичките трудности,който попринцип отказват хората,отдалечават ги и охлаждат отношенията им в случая не е така.Напротив.Сякаш се случва точно обратното![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Честито Маги, да 'илядиш.И от всичко хубаво по много. ^^
Welcome to the Jungle...
ЧРД, Магии! Жива и здрава и всичко най-най! И на брат ти също!
Омг, омг, омг мега якото време и омг, излизам навън! Пък да става каквото ще. И трябва да почвам да стягам багажа, да се обадя на фирмата за преместването и тем подобни глупости. Боже, не мога да повярвам колко бързо мина една година, сякаш вчера си купувах първия тиган, а скоро ще трябва да се изнеса.
![]()
Добре съм иначе, много дажеСамо трябва да помисля откъде да се финансирам леко, че положението хич не е розово.