.
Затворена тема
Страница 94 от 163 ПървиПърви ... 4484909192939495969798104144 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 4072
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Я се дръж малко и ти. Беше на шега и леко кофти , че казваш държавата "Ви". Не се чувстваш българка?! Много лошо. Съжалявам,че ще го кажа,знам че си живяла почти целия си живот в Германия, но на мен това не ми харесва.
    Дори да е живяла в Индонезия, похвално е че е научила езика ,говори го и пише, било то и с грешки.
    И това да говориш повече от 1 чужд език е .... <3
    Особено немския в комбинация с български, датски и английски.

Аз съм 6
    Чакам го да се събуди, да го чуя, да мине времето да ходя на работа..
    Така се скарахме вчера.. ще се опитам да мисля преди да говоря разни неща пред него вече. Ама и той като го прави, за да ме накара да се чувствам гадно и докато не зарева не престава...ОжаснО!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Чачо, инженера е култ!!! Много ми е любим. Аз едно време се хванах т'ва от нещо за слушане да си го превърна в нещо за четена, та, ето го, ако някой го ще:

Здравейте уважаеми слушатели, аз съм инженер Донев и отново със невероятно удоволствие съм тук пред вас, със вас и много се радвам, че ще чуете моето ново изобретение, което всъщност е игра. Играта се казва „Момиче с балон, момче с кофа”. Играта е много проста и лесна за всички възрасти. Момичето със балон застава срещу момчето с кофа така че прозорецът да не се пресича със стълбата. Горната половина на веригата провесвате през шлюза и боядисвате в синьо. Ластиците да не са много опънати. Когато момичето пусне балона в кофата, момчето пуска кофата и момичето хваща момчето преди кофата да е паднала с балона и другите балони се надуват от момчето, но ако кофата и момичето, и момчето са един до друг със балона на майката на момчешкото, момичето трябва да има два балона, а кофата да е с този балон, който бащата във планината пита момичето къде е сърничката на момчето. По този начин и балона и кофата на момчето печелят по една точка. При условие, че момичето е надуло първо балона тогава точките се разделят на - две за бабата на балона и три за дядото на кофата през пролетта ако има щъркел. Момчето не трябва да допуска кофата да влезе през дупката на балона, защото момичето и бабата ще завали дъжд. Всичките кофи и кофите на бащата, особено червените, се слагат диагонално на зелените курита в началото на шосето и кофите без дръжки се нареждат зад параванчетата. До тях, през три сантиметра, подреждате наденичките и щом балона на момичето се извиси нагоре с кофата на момчето, момичето и момчето мятат пръчка на кучето на майката на бащата да донесе. На всеки балон, спечелил две кофи, се пише преднина и се дава бонус кофа с балон, а на всяка кофа, събрала пет балона, се дава право на прескок с балон от противниковият отбор. Ако балона на момичето събере 18 точки, внимавайте(!), 18 точки повече от кофата на момчето, момичето, то взима кофата с балона и му се приписва още един балон, а момчето се връща с 2 кофи назад без да получи балон. Ако обаче момчето, спечелило 20 точки повече от момичето, то тогава му се отпускат 500 балона и две стомни, и колело, а момичето с кофите изчаква балоните със стомните и момчето, то момичето пука балона на момчето на момичето с кофата и балони, и кофи се разделят по 3 точки. Не е позволено балон и момиче да говорят с кофа и момче ако слон и кокиче стъпчат мече с дайре.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Те ви нещо оld бът златно:
    http://www.youtube.com/watch?v=Du5eFmessRA
    Ето това ми оправи настоението.... Много ти благодаря

Мега фен
    Град
    <3
    Лятно тъжна..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на cyclops
    Тъжно, сдухано, притеснено. Нищо не ми върви днес...

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Обичам когато усещам познатата топлина от логичните връзки в точните науки , особено когато съм единственият от 1000 души , който сам изследва нещата , без да ги чете в учебника. Остава само да отделя малко време и на статистическия метод за определяне на подходяща методология за проверка на адекватността на регресионните модели

Вчера беше диво , 11 в Хистерия ще бъде продължението . Малко тъпо се получи , че няма да и бъда на абсолвентския бал , но това е причина да има повече хора като мен .
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 05-08-2013 на 13:54

anonymous708973
    Guest
    Сигурна съм, че си запознат с методите на учене на останалите 999 човека.

Никаква не я свърших днес, голямо съм зле. Сега докато изчистя, тамън ще стане време за една добра доза конско от родителското тяло. Красота.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Много добре, направо прекрасно.. пълен релакс.. https://www.youtube.com/watch?v=qguBIO9kv5s

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Обичам когато усещам познатата топлина от логичните връзки в точните науки , особено когато съм единственият от 1000 души , който сам изследва нещата , без да ги чете в учебника. Остава само да отделя малко време и на статистическия метод за определяне на подходяща методология за проверка на адекватността на регресионните модели

Вчера беше диво , 11 в Хистерия ще бъде продължението . Малко тъпо се получи , че няма да и бъда на абсолвентския бал , но това е причина да има повече хора като мен .
    Абсолвент ли си веке?! мислех те за по-манечак

Иначе...бива съм. И по-добре се надявам да става.
    maDamn

И аз го мислех за по-малък или поне 20-21

Напоследък, където и да отида, все на идиоти попадам. Взех да си мисля, че в мен е проблемът,но все пак май не е

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Момичета ,всичко наред ли е? Кво сте правили снощи

О.К.

тестът е много зле, крайна резултат е все едно от някой хороскоп.

Супер фен Аватара на tonssy
    Направих теста, сравнително верен е (поне колкото се отнася за мен)

Иначее днес ми е нервно. Няколко човека са причината. Мразя това състояние на "неопределеност", сякаш всичко застина.

Град
    Beyond reality
    Осъзнавам,че обичам човека си повече от мен самата май...което е страшно и сякаш нередно , но е факт. Просто знам ,че съм добър човек, ше му го докажа и на него, искам да съм до него и съм , и ще съм. Просто искам да имам рамо, на което да разчитам винаги. Обичам.И знам,че съм обичана, знам колко сили ще ми трябват занапред, но съм готова. Имам цел и ще я постигна!
    maDamn

Добре де защо става така
    Защо като не ми пука се дразня като ги гледам двамата заедно ?
    Защо???

Мрррр, видях си гооо <3 Липсваше ми. Кофти е, че не прекарваме толкова време заедно вече, ама и аз трябва да си ходя по моите задачки.

Време е за сън... [/B]
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-09-2013 на 13:27
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ставам да учаа
    от снощи направо ще ми се пръсне главата

Голям фен Аватара на shusha
    Такам :д сравнително нов и неактивен потребител съм и без срам ще ви мрънкам на главата :Д
    Събудих се рано, днес не съм на даскало заради тва, че съм на операция да ми вадят зародишен мъдрец. Не мога да определя дали съм притеснена или просто ми е гадно настроението. Единствено се надявам всичко да мине добре и да не се занимавам с хора следващите няколко дни, защото ще приличам на катерица.
    Некво тегаво ми е ;(

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от shusha Виж мнението
    Такам :д сравнително нов и неактивен потребител съм и без срам ще ви мрънкам на главата :Д
    Събудих се рано, днес не съм на даскало заради тва, че съм на операция да ми вадят зародишен мъдрец. Не мога да определя дали съм притеснена или просто ми е гадно настроението. Единствено се надявам всичко да мине добре и да не се занимавам с хора следващите няколко дни, защото ще приличам на катерица.
    Некво тегаво ми е ;(
    Един авер от стоматология в МУ разправяше как е вадил мадрец тука преди някво време на негов приятел. Обажда се два дни по-късно на пича и вика "как си". Никъв отговор. 5 минути се праща снимка с буза на лицето колкото буза на задника
    Ма после минава, важното е, че спират оплакванията и най-вероятно зъбите ти няма да станат на зиг-заг.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Гласувах с '3' за това дали е вярно написаното за мен.
    И я така
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе.... позна разни неща теста А инак днес ще е дълъг ден, по хубав повод де.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Доволно ми е <3
    Днес съм на урок от по-късно и в момента си правя презентацията
    После съм на работа и ще си видя готините колеги
    Но засега хубава музичка и двучасов релакс<3

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Как се чувствам ли?
    Чувствам се като в един не толкова нов сън и друг или други по-нови,а там на моменти чувството е малко тегаво.В крайна сметка нещата някрая се обръщат в моя полза и всички притеснения са напразни само че нещо не виждам за момента как това ще стане.Е, аз и там не виждах до почти самият им край де. Пък и преди време сънувах знак,който значеше според съновника 'напразни страхове или бели кахъри'.Наскоро също сънувах някакъв сън чийто детайли се тълкуваха като разни неща като "знай,че любовта е близо до тебе","щастливо ще избегнеш едно затруднение", "промяна на досегашните ти възгледи","радост" и т.н та не знам и аз вече какво да мисля.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Beyond reality
    И по-добре съм била.
    Никога преди не съм се чувствала така, изведнъж днес ми стана зле, причерня ми и нямам спомен как съм припаднала. Добре,че една приятелка беше с мен. Сега имам цицина и синини от падането,но се оправих. След тва все едно нищо не е станало...явно ми се струпа прекалено много тези дни.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си