.
Затворена тема
Страница 95 от 163 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 4072
    Е неееее хората в тоя форум ме изненадват все повече и повече
    Да се смея ли да плача ли ?!

polaroid.g
    Guest
    Чувствам се ОТВРАТИТЕЛНО!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Вчера беше уникално...по гадния начин. Сбих се с момче , с което се познаваме от над 10 години и се скарах с всички останали. Как се чувствам ? " 0 fucks given ". От доста време не съм пикъпил на рождения си ден , ще бъде наистина специално. В София останах с един истински приятел и с 1 в Пловдив , който е същият човек . Имам всичко , от което се нуждая.

Рожденден ли имаш ?
    Айде да ти е честит много здраве и усмивки и успех с мацките .

Супер фен Аватара на shmatarok
    В рамките на 24 часа двама различни човека, напълно независими един от друг, ми казват кажи-речи едно и също нещо. Наистина ли изглеждам такава отстрани? Пука ми.
    Не мога да се оплача иначе. Финансираха ме малко и поне вече не ми е нервно, чакат ме няколко прощални купона, но преди всичко - трябва да си оправя багажаааа.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хайде да му е честито - дадоха му визата, и скоро ще лети към Бостън за 3 месеца на бригада Ще ми липсва момъка, ама... да ходи да изкара някое левче

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на xoxi
    Много въпроси имам, а никой не ми дава отговори.
    Не си заслужава заради 1 човек да си развалям настроението, ама те.... случи се.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    В мислите на хората
    Хохи - питай аз ще ти отговоря

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Мързи меее!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Хохи - питай аз ще ти отговоря
    Един обобщен въпрос: Защо им е толкова трудно на хората да говорят? Не питай за какво. За всичко.
    Понякога да се зададе един въпрос изисква повече смелост, отколкото да му се отговори. Никой не го оценява това и всеки се прави на ощипан. Дразня се.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Един авер от стоматология в МУ разправяше как е вадил мадрец тука преди някво време на негов приятел. Обажда се два дни по-късно на пича и вика "как си". Никъв отговор. 5 минути се праща снимка с буза на лицето колкото буза на задника
    Ма после минава, важното е, че спират оплакванията и най-вероятно зъбите ти няма да станат на зиг-заг.
    Знам за какво говориш :Д Това не ми е първия мъдрец изваден така :д
    Как се чуствам: Днес падна голямо вадене и не ме хвана упойката като хората. реших да не се лигавя и да трая, но едно време не издържах и охнах и ми сложиха още. Падна голямо пилене на кости и така ... резултата сега ме боли (преди не ме беше боляло) , нямам обезболяващи, гладна съм и нямам какво да ям.
    Нямам търпение да си легна и да се събудя като катерица ... днес не ми върви .... единствено ме радва това, че хирурга и мед. сестра ми се радват :д

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо ми е. И нямам търпение утре да си я видя.

Иначе днес мина добре свърших доста работа и утре ще си взема бонусите от предния месец. Двойна заплата ftw

еееееееееееееееееееееееее еееееееее защо не ми въpви с тези момчета, много тъпо, няма ли да се намери, просто едно обикновено момче, което да не се прави на нещо, което не е, искам просто да е откачалка, защото, който казва,че е прекалено нормален не е това искам, толкова много ли искам, иначе май всичко друго си е ок.

Тъпо....явно вече много трудно се намират хора на който можеш да разчиташ.

Град
    В мислите на хората
    Хохи - защото говорейки хората проявяват инициатива, и изразяват позиция. Хората ги е страх да заявят нещо и да застанат зад думите си. Повеето хора ги е страх да бъдат инициативни. Чака се на готово. Страх ги е да задават въпроси, защото не знаят какви отговори ще получат. Или знаят, но не искат да ги получават, по разни причини. По лесно е да минеш по тънката лайсна, със стадото и незабелязан.

Dr. Gregory House

Изпрах си телефона, най-лошото е, че не ми се случва за първи път. Май имам нужда от повече сън, както и да се преборя с разсеяността си, понеже това моето на нищо не прилича.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Вече се чувствам абсолютно изтощена- и психически, и физически. Нямам търпение да минава всичко и да мога да дишам спокойно, да мога да разполагам с времето си.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еее,защо падна Гришо.. Игра страхотно,ама явно не му стигнаха силите след тежкия мач с Джокович.Нищо обаче,показа че има огромно бъдеще и спечели много фенове тея дни !

Иначе как се чувствам аз...тъпо..as usual...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цялата горя 0.о боли ме корема. Тъпо ми е . Не ми се спи. Притеснявам се. Нищо не е готово, а това тъпо време никога не стига. И няма на кого да разчитам, и няма кой да помогне. Страхотно,какво да кажа друго
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Стегнах си багажа, изкопах си предишният телефон от някъде и утре заминавам Нямам търпение да се махна от тук, дори да е за ден и половина. Малко много ще ми се види 7 часа път в едната посока, но ще спирам от време на време.
    Другата седмица пак на работа, направо взе да ми липсва вече

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Завършихме си направо...

Отново същият сън от 2 години едно и също сънувам
    И без това помчти никога не спя а когато заспя сънувам това
    Омръзна ми
    Днес нищо няма да правя ще си лежа и ще гледа мфилми а по-късно ще изляза малок с компанията
    И без това няма да имам урок и без това нищо не ми се прави .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-10-2013 на 10:56

Голям фен Аватара на shusha
    Не успях да спя цяла нощ, спи ми се , мязам вече официално на катерица и плюя само кръв (можехте и без тва да минете ;д). Днес съм на контролен преглед. Вчера на родителската даскалите били доволни от мен , а аз от кога не съм отваряла учебника :д Искам просто да се спра за малко и да си почина. Времето е ужасно смазващо ....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Притеснено ми е.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Б@хти живота! Б@хти стечението на обстоятелствата! Б@х тия закони на Мърфи! Б@х го тоя Мърфи!

Не ми се реве, емоционално стабилна съм.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си