- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Е нееееехората в тоя форум ме изненадват все повече и повече
Да се смея ли да плача ли ?!
Чувствам се ОТВРАТИТЕЛНО!
Вчера беше уникално...по гадния начин. Сбих се с момче , с което се познаваме от над 10 години и се скарах с всички останали. Как се чувствам ? " 0 fucks given ". От доста време не съм пикъпил на рождения си ден , ще бъде наистина специално. В София останах с един истински приятел и с 1 в Пловдив , който е същият човек. Имам всичко , от което се нуждая.
Рожденден ли имаш ?
Айде да ти е честитмного здраве и усмивки и успех с мацките .
В рамките на 24 часа двама различни човека, напълно независими един от друг, ми казват кажи-речи едно и също нещо. Наистина ли изглеждам такава отстрани?Пука ми.
Не мога да се оплача иначе. Финансираха ме малко и поне вече не ми е нервно, чакат ме няколко прощални купона, но преди всичко - трябва да си оправя багажаааа.
Хайде да му е честито - дадоха му визата, и скоро ще лети към Бостън за 3 месеца на бригадаЩе ми липсва момъка, ама... да ходи да изкара някое левче
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много въпроси имам, а никой не ми дава отговори.
Не си заслужава заради 1 човек да си развалям настроението, ама те.... случи се.
И спря да се върти за миг земята..
Хохи - питай аз ще ти отговоря![]()
Dr. Gregory House
Мързи меее!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И спря да се върти за миг земята..
Знам за какво говориш :Д Това не ми е първия мъдрец изваден така :д
Как се чуствам: Днес падна голямо вадене и не ме хвана упойката като хората. реших да не се лигавя и да трая, но едно време не издържах и охнах и ми сложиха още. Падна голямо пилене на кости и така ... резултата сега ме боли (преди не ме беше боляло) , нямам обезболяващи, гладна съм и нямам какво да ям.
Нямам търпение да си легна и да се събудя като катерица ... днес не ми върви .... единствено ме радва това, че хирурга и мед. сестра ми се радват :д
Щастливо ми е. И нямам търпение утре да си я видя.
Иначе днес мина добре свърших доста работа и утре ще си взема бонусите от предния месец. Двойна заплата ftw
еееееееееееееееееееееееее еееееееее защо не ми въpви с тези момчета, много тъпо, няма ли да се намери, просто едно обикновено момче, което да не се прави на нещо, което не е, искам просто да е откачалка, защото, който казва,че е прекалено нормален не етова искам, толкова много ли искам, иначе май всичко друго си е ок.
Тъпо....явно вече много трудно се намират хора на който можеш да разчиташ.
Хохи - защото говорейки хората проявяват инициатива, и изразяват позиция. Хората ги е страх да заявят нещо и да застанат зад думите си. Повеето хора ги е страх да бъдат инициативни. Чака се на готово. Страх ги е да задават въпроси, защото не знаят какви отговори ще получат. Или знаят, но не искат да ги получават, по разни причини. По лесно е да минеш по тънката лайсна, със стадото и незабелязан.
Dr. Gregory House
Изпрах си телефона, най-лошото е, че не ми се случва за първи път. Май имам нужда от повече сън, както и да се преборя с разсеяността си, понеже това моето на нищо не прилича.
Вече се чувствам абсолютно изтощена- и психически, и физически. Нямам търпение да минава всичко и да мога да дишам спокойно, да мога да разполагам с времето си.
Everything changes, but beauty remains ...
Еее,защо падна Гришо..Игра страхотно,ама явно не му стигнаха силите след тежкия мач с Джокович.Нищо обаче,показа че има огромно бъдеще и спечели много фенове тея дни !
Иначе как се чувствам аз...тъпо..as usual...
>>DjBelev<<
Цялата горя 0.о боли ме корема. Тъпо ми е . Не ми се спи. Притеснявам се. Нищо не е готово, а това тъпо време никога не стига. И няма на кого да разчитам, и няма кой да помогне. Страхотно,какво да кажа друго
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Стегнах си багажа, изкопах си предишният телефон от някъде и утре заминавамНямам търпение да се махна от тук, дори да е за ден и половина. Малко много ще ми се види 7 часа път в едната посока, но ще спирам от време на време.
Другата седмица пак на работа, направо взе да ми липсва вече![]()
Завършихме си направо...
Отново същият сънот 2 години едно и също сънувам
И без това помчти никога не спя а когато заспя сънувам това
Омръзна ми
Днес нищо няма да правя ще си лежа и ще гледа мфилми а по-късно ще изляза малок с компанията
И без това няма да имам урок и без това нищо не ми се прави .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 05-10-2013 на 10:56
Не успях да спя цяла нощ, спи ми се , мязам вече официално на катерица и плюя само кръв (можехте и без тва да минете ;д). Днес съм на контролен преглед. Вчера на родителската даскалите били доволни от мен , а аз от кога не съм отваряла учебника :д Искам просто да се спра за малко и да си почина. Времето е ужасно смазващо ....
Притеснено ми е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Б@хти живота! Б@хти стечението на обстоятелствата! Б@х тия закони на Мърфи! Б@х го тоя Мърфи!
Не ми се реве, емоционално стабилна съм.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!