- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Като че ли пак сънувах нещо философско.Само дето ама грам не си спомням какво беше.Единственото,което си спомням,че май в него присъстваше една съученичка.И с нея не е като да се виждаме особено често,но незнайно поради какви причини поне за момента някак измести по честота другата съученичка дето сънувах по-често.Вдействителност дори и сега като попадам на мненията и във Facebook,когато иска може да е доста философски настроена, а ако речника и спрямо моя е както докато учехме значи...моят речник може да се равни на 5 думи и половина от нейният.Двама такива съученици имам дето човек трудно може да спечели дебати с тях обърквайки се от речника им.Тя и един съученик дето по история нямаше кой да го бутне, а сега работи в дейността на П.Р. и рекламата.
Иначе гледам и тоя месец се преполовил.Около първи ако вече не са предприели иниациативата и имам малко повече време трябва да ги сръчквам наборите за ежегодната ни сбирка на випуска.Само дето ако мога ще се опитам да направиме така,че да не е в последното заведение,в което бяхме, а по предишното.Това си е доста хубаво и оборотно,но не е за сбирки на толкова големи компании.Защото една съученичка дето не беше дошла последният път като се видяхме в последствие ми каза:'Чух,че последната сбирка е била леко катастрофа." Всъщност не беше чак толкова далеч от истината,защото за някои хора разбрах,че са били чак бая след това,а в общи линии имах изглед на няколко човека и даже трудно се чувахме.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!