- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Имам усещането,че някаква тайнственост витае около нас.По своему готина тайнственст.Сякаш трябва да се четат по-скоро действията отколкото изказаните вече думи..Не знам.Някак все повече ми напомня на онази тайнственост в онзи сън.
От друга страна ми се ще да няма недоизказани неща.От трета пък не знам дали точно на този етап има някакво значение какво ще се каже.
Иначе с нея все нещо ни спира да се видим.Но пък ако не сме се видяли до след някой и друг месец,когато наще отидат на почивка и нещата не са се променили драстично смятам вече и това да стане.Без значение къде,по кое време и за колко време.Надявам се дотогава и брат ми да продължава отношенията си с онази мацка,че даже и да са се задълбочили много повече за да не се чувствам нахален и длъжен. В такъв случай вече ще се опитам както казах без значение къде и за колко време минимум почти всеки ден да се виждаме. И този път ще съм доста по настотелен.Тези две седмици трябва да се получат много готино.Но все пак да не правя планове за толкова далече,че съдбата не е като да не ми показва много често среден пръст![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!