- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Къде това?
Първо. Аз не може да съм казал НИКОЯ жена поради простата причина,че не ме кефи общият знаменател нито за жените,нито за мъжете.Мога да кажа например "често жените" или повечето жени". И да на много не им стиска не само поради причина страх, а и защото се заблуждават колко много са влюбени и как това е единствената и неповторима любов на живота им и т.н. Иначе естествено,че трябва да го направят.
При брак и деца нещата са малко по сложни.И в моето семейство е имало такъв период който си беше истински ад около 98ма година и ако не бяхме ние майка ми и баща ми може би отдавна да са забравили,че някога са били заедно.Отгоре на това и баща ми е от хората,който обичат да доминират напълно в отношенията, а и с времето нервите са му се пизострили и това е довеждало и до доста повече от скандали.Времената обаче се проомениха.Скандалите отново си ги има понякога,даже и между мен и него или понякога и брат ми само че вече има кой да го възпира ако реши да премине от скандал към нещо друго.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-21-2013 на 07:53
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!