- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
От толкова сме заедно и от толкова живеем заедно.Ние веднага започнахме със съжителството си, просто след седмица съвсем ще си имаме Нашето Вкъщи, където няма да има други хора. Историята ни е дълга и достатъчно заплетена, че сватбата ще е само повод да поканим всички, които обичаме, нищо няма да промени във взаимоотношенията ни.
Оператори и фотографи приятели около мен - бол. Изключвам го тоя разход въобще. Прекрасни халки съм виждала за по 100-тина евро. Виж, за DJ-я вече нямам идея. Поканите, понеже съм дизайнер - сама ще си ги правя, само ще трябва да хвърля парички за печатането. Алкохол - домашен, със сигурност - моя тати, неговия дядо... Аз мисля, че в 5000 - 6000 ще се съберем ние. Но пък нека дойде, ще видим.![]()
Суперр ! Още по-добре!От това наистина може да се спести!И аз имам приятели фотографи ама съм ги поканила като гости и затова не исках да ги занимавам. А иначе щом се обичате и знаете, че сте един за друг няма рано/късно. Това, че напоследък все по-малко двойки се женят или се женят късно нищо не означава. Още веднъж много любов ви желая и разбирателство !![]()
Има нещо, с което не съм съгласна, но не мога да го оформя като стегната мисъл... Нещо като: не винаги "НИЕ" е над МЕН или НЕГО. Дамн, ще пиша пак.
Пири, от година и половина сте заедно и веднага почнахте да живеете почти насаме?
Мързеливо. Поне днес успяхме да напишем 6-7 мейла и дори да ги пратим въпреки отвратителния нет. Ще си го видя днес, дано да ми е послушен и да си е научил. Нямам търпение и за събота, дано да ми се получат нещата...