- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Аз мисля, че разбирам какво имаш предвид. В нашето положение и двамата сме егоисти. Не го правим за заздравяване на връзката или нещо изобщо свързано с Нас като двойка. Правим го, защото го искаме по отделно. И аз, и той още преди да се съберем говорехме как умираме за семейство. Аз съм малко чалната в това отношение, още от 7ми клас искам просто да намеря човекЪТ, да заживея с него, да се оженим, да си народим (родя?!) бебета и т.н. Ама съм си такава и така ми е добре. Пък и намерих човечковчето, 'дето и то е такова, и... <3 (:
Пиши пак, ако ти се пише. Приятно ми е да ги обсъждам тези работи.
Веднага започнахме да живеем САМИ. Ама веднага-веднага. Още от първата седмица. (: Но, по стечение на обстоятелствата, от есента нямаме тази възможност, защото майка му на него се премести в апартамента му, а брат ми дойде да учи в същия град и се нанесе в апартамента ми. И...останахме без private space.Затова така тръбя нон-стоп из форума колко ще ми е кеф да си имаме НАШЕ си местенце.
Многомного ти стискам палци на изпита!!!
Он: Търсенето на квартири се оказа по-трудно от предполаганото...Вече се чувствам скапана, а всичко, което правим е да седим, да се ровим по сайтове и да звъним телефони...Бъх.