.
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Изкарах си култово на сбирката на випуска и се убедих отново доколко е била провал предишната като изживявания за мен, а май и не само.Обичам ги тия хора.Обожавам и моментите,когато съм в центъра на вниманието, а този път определено си имах своите 5 минути слава...again. Та както казах обожавам моментите,когато всички танцуват около мен в кръг и моментите,когато цялото заведение е вперило поглед в мен и само в мен.Прекориха ме че пия слабо пих,прекориха ме,че нещо съм слаб в танците тоя път,станах център на вниманието.Може би не и без всегодишната помощ на две мои съученички едната от които обича да се държи на моменти доста мило с хората въпреки,че е малко доминантна личност и другата...дето отвреме навреме много често ми се явява в сънищата и ако нямаше мъж и две деца, както и една драма между един съученик и нея относно приятелството щях да си помисля,че ме сваля.Не ме остави и този път да си покъркам малко, а на отказа да стана направо ме хвана за ръката и ме издърпа с всичка сила.Сякаш винаги е искала да сме в малко по близки отношения отколкото сме и понякога наистина си мисля,че някога може и да изиграе решаваща роля в живота ми.На една пък девойка,не от випуска нещо май хем и се "сакаше", хем не и стискаше.Поднамекна ми го един от набора дето не би ме бъзикал така и танцуваше с него отвреме навреме.Ама аз кво да праа като бягаше като попарена щом започна да танцувам в близост до нея.А иначае ако е същата дето предполагам и беше много по-лесно да се опитва да ме храни във Facebook едно време,когато ми беше пратила приятелство.Чакам си с нетърпение снимките,които може би ще са култови този път.Та така
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-15-2013 на 07:25
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си