Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
Обичам я и няма да спра да я обичам!
Независимо дали тя ще продължи да се сърди, независимо какво ми казват другите...
<3
Коле, досега май не съм те коментирал, щото и без това доста хора те хокат, а и не е моя работа и не те познавам. Но ми е много странно, някакъв морал ли виждаш в това да се подчиняваш на някаква фалшива любов и да се чувстваш мъченик. Даже не става на въпрос за мъжкарство и женкарство, а за това, че си сграбчил някви фалшиви ценности. За да не ти отвръщат на чувствата а ти да ги изпитваш напук, не говори за духовна извиненост и непоколебим дух със собствена воля, а говори за глухота към чуждите чувства. Нима ако искаш един човек да получава от любовта ти, ще му я даваш такава, каквато в твоите очи е правилна, а не в неговите? Като да искаш да впечатлиш някой с храната си, но да му даваш нещо, което на теб ти се яде в момента, а не на него.

А си млад, почти набор си ми, оплакваш тук от известно време, което ни кара да си мислим, че само това ти е в главата. Защо трябва да се тормозиш със злощастията си, а не се фокусираш върху хилядите други позитивни неща, които трябва да съпътстват живота ти и да не отдаваш толкова значение на несподелените любови, като цялата тая емоция можеш да си я спестиш за когато наистина ти се получат нещата?