.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Объркана !!!

Харесвам едно момче от класа ми . Той се държи по по - различен начин с мен от колкото с другите момичета от класа . Обръща ми внимание говорим си , но не знам как да тълкувам това внимание. Наскоро разбрах , че това момче си има приятелка и съм още по объркана .

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Е какво не разбираш. Като си има приятелка, нищо не му пречи да се забавлява с теб. Търси си компания.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    ^грубо
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Може пък само ти да си въобразяваш нещата и да няма нещо такова, а да проявява просто приятелски интерес към теб.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Може пък само ти да си въобразяваш нещата и да няма нещо такова, а да проявява просто приятелски интерес към теб.
    +

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ^ +1...

ВЪпреки че като прочетох темата се сетих за пародията на рекламата "Хей ти! Спрайт иска да ти каже нещо. Твоят най-добЪр приятел иска да те... ***е!"

Щом си има приятелка ..

Има няколко варианта. 1. Да си има приятелка и просто да се заиграва с теб, защото му е скучно. 2. Да се държи приятелски, а ти, в желанието си да има чувства към теб, да го разбираш по различен начин. 3. Наистина да е объркан, да те харесва, но да няма смелост да скъса с гаджето си или има причина да не го прави. Не можеш да гадаеш, ако не те е срам го питай. Или просто изчакай да видиш как ще продължи да се държи с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си