.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Да Има доста голям ефект от зеления по горе с масажора,10 и нещо си го взех аз.Можеш да го комбинираш с маслото на икаров,аз си взех с кипарис но има и още едно,дето загрява и мисля че се прецаках.Дано има ефект до май месец Addicted__ .Само някой да каже от други продукти на дева против целулит доволен ли е?Аз за тоя синия гел май нямам големи надежди.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Аз точно от Дева бях доволна по-миналото лято, бърз ефект имаше. След всяко къпане се масажирах с антицелулитното кремче. Само дето не си спомням какво беше на цвят, не синьо, ами някакво червено-бяло май.

Май се прецаках с тоя синия,ама той беше и доста евтиничък та не очаквам резултати нищо де като го изхабя ще си взема някой друг,освен зеления от кой друг сте доволни???Franzellka изчезна ли ти?Смисъл Мисля си че дори и да изчезне ако спра да се мажа пак ще си стане същото

И аз имах на Дева против целулит,течен ,жълто-прозрачен гел беше..май опаковката e с оранжево,не помня,но бях доволна

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Изчезна, ама като го спрях, пак се появи.

Само да ви кажа че вече съм на половината на дева и маслото на икаров и забелязвам доста добър ефект.А докато ги изхабя сигурно ще е още по добър.

От къде мога да взема това масло на икаров и как изглежда , на каква цена е ? и този червения също на каква цена е?
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Голям фен Аватара на shusha
    Зеления го бях ползвала и имаше ефект. Сега ползвам един супер затоплящ от bioten май. Розова опаковка, като се намажеш ставаш супер червен, но има голям ефект от 2 пъти седмично след къпане.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз имам такъв масажов http://shopping.bg/img/products/prod...BL-masajor.jpg
    Дали ще има някакъв ефект, ако си нанасям лосионите и геловете с него?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Сериозно ли мислите,че един крем ще ви махне целулита и ще отслабнете? Лелелеле ,на къде отива света. Целулита това са подкожните мазнини,който с малко спорт и нормално хранене ще се отървете от тях завинаги. Не знам как вярвате на такива простотии,сериозно. Че даже и ефект виждате.
    Последно редактирано от marrcandy : 06-25-2013 на 17:06

Голям фен Аватара на shusha
    Има ефект, но когато е съчетан със спорт, режим на хранене и крем.

Ефекта е заглаждане. А относно моето въпрсче някойй..?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от shusha Виж мнението
    Има ефект, но когато е съчетан със спорт, режим на хранене и крем.
    Ако питаш мен ,крема е излишен даже. :д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Кремовете имат ефект. Не върху целулита, а върху кожата. По-стегнатата кожа създава илюзията за по-малко целулит. Но като стиснеш кожата илюзията изчезва.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Ефекта е заглаждане. А относно моето въпрсче някойй..?
    би трябвало да има по-силен ефект

Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    От къде мога да взема това масло на икаров и как изглежда , на каква цена е ? и този червения също на каква цена е?
    маслото на Икаров го търси в някоя аптека
    лосиона е около 9-10 лв . забравила съм колко точно
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Сиско, в какво съотношение слагаш червения пипер и кафето и колко време стоиш с маската?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    От къде мога да взема това масло на икаров и как изглежда
    В Лили съм виждала. Иначе е едно такова в картонена кутия, бяла или жълта май беше. Разгледай, там на Икаров всичко е на едно място.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Целулита е задържане на вода..аз съм 49кг, ходя на фитнес и имам целулит

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Сиско, в какво съотношение слагаш червения пипер и кафето и колко време стоиш с маската?
    малко съм забравила да ти кажа ....червения пипер беше 1 супена лъжичка ;1 супена лъжичка мед ,а кафето май две дозички...пък в краен случай колкото кафенце ти се откъсне от сърцето ;д с маската стоях възможно най-много /защото пари/,но мисля,че се стой по 20 минутки ..поне.
    Hostis Honori Invidia

За да не правя нова тема ще попитам тук. Но и без това има мнения за маслата на Икаров. Гледам, че има две против целулит, има и против стрии. От кое сте доволни? Дали наистина ще има някакъв резултат в комбинация с масажи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си