.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

пренаситена коса

Здравейте! Преди месец си взех тривитамитол за косата понеже ми капеше доста,но уж четох,а така и не съм обърнала внимание,че трябва само по 2 супени лъжици максимум на косата да се слага.А аз си я мажех цялата с тривитаминол.На скоро една фр ми каза ама след дъжд качулка вече бях свършила шишенцето.И сега вместо косата ми да се сгъсти,тя се пренасити и ефекта стана обратен.На някоя от вас да и се е случвало и да има някаква идея какво да направя?

Мега фен Аватара на TrollFaace
    подстрижи се 1 номер

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И при мен става така като се пренасити, правя почивка от месец /примерно/ и след това почвам пак маските.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Оо, Дени...здрасти. Ами значи при някои хора, като се пренасити косата започва да пада.При теб няма такова нещо.Даже ти е спрял косопада. :Д Обаче за друг път да знаеш - слагай само по 2 суп. лъжици.Защо не пробваш да добавяш и други неща към тривитаминола?Така и сместа става повече. Аз слагам и жълтък, оцет, кис. мляко, бадемово масло, мед, ракия...

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Оо, Дени...здрасти. Ами значи при някои хора, като се пренасити косата започва да пада.При теб няма такова нещо.Даже ти е спрял косопада. :Д Обаче за друг път да знаеш - слагай само по 2 суп. лъжици.Защо не пробваш да добавяш и други неща към тривитаминола?Така и сместа става повече. Аз слагам и жълтък, оцет, кис. мляко, бадемово масло, мед, ракия...
    спря ми за малко и сега пак почна

Аа...ами ония ден каза че ти е спрял. ;s Спри всякакви маски и си вземи някакви ампули според мен. :/

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аа...ами ония ден каза че ти е спрял. ;s Спри всякакви маски и си вземи някакви ампули според мен. :/
    да така е беше ми спрял ама от тогава кичурчета направо ми падат ;х Жени ползвала съм ампули преди време никаква работа не ми вършат ... ще спра със всичко сега няколко месеца да се оправи

Ясно.Според мен обаче трябва да направиш нещо.Как така ще спре от само себе си? :Д Чела съм, че помагат едно спрейче от аптеката - Себорал Форте (около 2-3 лв. май беше) и шампоан Фитовал.Той е за косопад.Не знам.Както решиш.Дано да ти спре бързо.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Щом е толкова зле на лекар да иде, според мен.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ако косата ти не е особено дълга, слагай само 1 лъжица. Дано не ти окапе косата.
    ^^^
    Бургас <3

Не е от тривитаминола. Аз слагам много от тривитаминола, правя го от повече от две години и нямам проблеми. Въпреки това, осъзнах че няма смисъл да се хаби много тривитаминол, а е нужно да се намажат само корените с памуче, затова днес ще си купя ново шишенце, понеже не съм го използвала от няколко месеца, мисля, че 5. И с памуче в корените и така. Трябва да се действа на корена. Това е най - доброто. И да, косата наистина расте по - бързо от тривитаминола. Какво ли друго не използвах и нямаше ефект, освен на хидратация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си