- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Познаваме ли се ?
Сигурно на всеки му се е случвало да прати покана на някой, който му е харесал във ФЕЙСБУК и той да му зададе въпроса "Познаваме ли се " Как отговаряте, за да завържете диалог с този човек ?
Вярвай в мечтите си !
Не, но... и пишеш защо си му пратила покана.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Има хора, които просто не желаят на приемат покани от непознати. В такива случаи каквото и да напишеш не би имало значение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами не знам.Може да пишеш, че не се познавате, но искаш да се запознаете ... не знам.Или да накараш ваш общ приятел да ви запознае извън мрежата и след това вече да си пишете. :Д
![]()
Не изпращам и не приемам покани от непознати.
Ако си е направил труда да попита нещо и(ли) да приеме поканата, значи би трябвало да е предразположен към разговор.
И спря да се върти за миг земята..
"О, ами, всъщност, не, но:
- видях снимката на Рилските езера и на Триградското ждрело, стана ми интересно да те питам какво мислиш...
- много обичам да гледам снимки на хора, а тези са страхотни. Ти ли си ги правил?
- мисля, че Петър/Иван/Драган ни запозна, когато бяхме...
- обожавам питбули и се чудя дали е подходяща порода за мен, ще ми кажеш ли повече?
Например.
"Не, а искаш ли?"
"Не, но бих искал/а да се запознаем"
Аз така бих отговорила, но досега на непознати не съм пращала покана. Макар че в момента точно това искам да направя. Страха от отхвърлянето обаче е по-голям.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
"Не, но искам да се запознаем", примерно.
Иначе, случвало ми се е. И обикновено отговарям, каквото ми е на сърце в този момент.
Случвало ми се е един пътМалко е неловко.. аз не отговорих, но иначе "Не, но искам да се запознаем" е добре
Или казваш, че си изпратила поканата без да искаш, което не звучи правдоподобно, но.. какво пък
![]()