- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ с еротичното бельо ?
Здравеите, имам приятел от 7 месеца, който е по-голям от мен с 3 години.. аз съм на 16 и за него е доста голям проблем, че досега не съм правила нищо еротично и импулсивно в секса. Става въпрос, че той много си пада по жартиери, мрежести чорапи, токчета. Но аз предполагам като повечето момичета на 16 се чувствам доста несигурна да сложа нещо такова. Искам до попитам като цяло какво мислите рано ли ми е за тези неща и мнението ви за тях ? Все пак това обърква нещата във връзката ми и се притеснявам.
Щом си несигурна не го прави, ако той те обича ще те разбере, че не се чувстваш сигурна в такова бельо. Ти сама ще решиш дали ти е рано както го чувстваш отвътпе така постъпи. Аз съм носила такова бельо и много ми харесват такива неща.
Последно редактирано от Скорпионка : 02-17-2013 на 15:10
Аз също много обичам такива неща. Имам и използвам такива. Какво по-точно те интересува? Как да ти помогнем?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оооо, аз съм маниячка на тая тема. Вкъщи имам цял рафт само с такива неща. Чудиш се кое ще е най-подходящо за теб ли? Опиши си горе/долу фигурата и ще ти дадем съвет.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ПП. Сега се сетих. Ако си още срамежлива, защо не си вземеш някоя дантелена нощничка и отдолу с прашки + токчета?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо да ти е раноНо въпросните неща няма да имат същия ефект ако ти не се чувсваш конфортно, за това като си ги купиш ги сложи, виж се в огледалото и се харесай колко си секси с тях.
Не прави нищо, от което би се чувствала зле. Можеш да опиташ първо де.
> дълги чорапи, плитки и изрязани боксерки и семпъл ситуен = бомба <3
и всичко в черно
а жартиерите съкс
освен ако нямаш някво супер готино малко дупе може би..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ShtrudeL тук си разминаваме вкусовете.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ааа, Щруди, не така!
Авторке, никой не е казал да започнеш с нещо подобно.
Токчета носиш ли? Слагай едни, обуй едни жартиери (ако те е срам от чорапените, вземи си обикновен, той е като гривна, слага се на бедрото), сутиен и бикини с дантела и си 6.![]()
Защо всички са против това да се прави нещо, което на пръв поглед ти е неприятно, но в последствие носи удоволсвие не само на теб, но и на партньора! Първата цигара, първата глътка алкохол , първият секс и куп други неща да не би да са били приятни в началото ... не говоря ако гаджето ти те кара да правиш извратени неща, които те нараняват, а за нормални желания на половинката, които в последсвие се превръщат в рутина, а могат да носят огромно удоволсвие![]()
Дантелено бельо - КОМПЛЕКТ да бъде. Мъжете се впечатляват
Аз много обичам да си нося жартиери![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ
Дам. Само че с тях има някои тънкости. Ако си с жартиери е по-хубаво чорапите да са без силикон. Свалянето им изисква малко време и е по-практично да не си сложиш прашки и направо да не сваляте жартиерите, това разбира се да не се появяваш на публично място така!Пък ако сложиш прашките под жартиерите, за да свалите прашките трябва да свалите и жартиерите ... ще ви падне желанието 5 пъти. Аз имам намерение следващия път да съм напълно облечена по време на
с поличка, потниче, жартиери и токчета и направо със тях
Щрудел, на тея бих им отрязала панделките веднага![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
всъщност като се замисля.. сууууупер секси е момиченце в ного изрязани и плитки боксерки както казах ^^ ии с мъжка риза, която и открива дупето, или пък мъжки потник ^^
4XCOKИ
[QUOTE=JoLLiE92;10606638]Дам. Само че с тях има някои тънкости. Ако си с жартиери е по-хубаво чорапите да са без силикон. Свалянето им изисква малко време и е по-практично да не си сложиш прашки и направо да не сваляте жартиерите, това разбира се да не се появяваш на публично място така!Пък ако сложиш прашките под жартиерите, за да свалите прашките трябва да свалите и жартиерите ... ще ви падне желанието 5 пъти. Аз имам намерение следващия път да съм напълно облечена по време на
с поличка, потниче, жартиери и токчета и направо със тях
Доста яко ще е не мислиш ли по лесно ще действа без да ги маха.
4XCOKИ
За боксерките и ризата съм за, плитките нещо не одобрих :Д И неодобрението ти към жартиерите.
Скорпионка ами .. трябва малко да внимават каква поза избират :Д ама ако тръгнат да ги махат според мен ще се загуби моментът.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дам така е, то не е лошо човек да зарадва приятеля си с някое яко секси бельо. Аз много обичам жартиери с прашка.
Просто не мога да си представя, че 16 години, след като се е родила дЪщеря ми, ще започне да се притеснява от такива работи... :X
Жартиери с прашки НЕ Е добра идея, колкото и секси да изглежда. Не е практично. Прашките пречат, а ако тръгнете да махате всичко отиде 100 часа.
Tsukuda_Hiroshi![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Значи за фигурата ми слаба и висока с добре оформено дупе и малки гърди.. въпроса е че много се притеснявам че ще ми е за първи път и не знам дали няма да се изложа. Той принципно доста пъти ми е казвал че съм невероятна и т.н но наистина досега не съм опитвала такива неща .. дори не знам откъде да си купя![]()
![]()
Магазин за бельо.Ако беше от тук щях да ти кажа точно кой.
Скорпионка да, представи си момичето как влиза в секс шоп червена като рак от срам :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И все пак ми остава въпросът на 16 не е ли рано за еротично бельо ? Вие кога сложихте за първи път ?