.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Аз запознах на нося еротично бельо на 16.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пък ако сложиш прашките под жартиерите, за да свалите прашките трябва да свалите и жартиерите ...
    Оф, да :д
    Ама кой да помисли предварително :д

Аз такива чорапи си нося често и на бар вместо чорапогащник, щото не се смъкват дразнещо като него. Моите са силиконови точно, залепват и нямат мърдане.

Ами то няма някой да разбира, че да ти казва, че е рано... Иначе аз със сигурност имах 18 когато сложих за пръв път.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на cyclops
    Авторке, щом се притеснявай не прибързвай. Важното е да се чувстваш добре и секси в това, което носиш. Ако ти е неловко веднага ще си проличи и няма да си хич секси. Ако токчета, чорапи, жартиери, корсети и пр. са ти прекалено стряскащи за първи път купи си верно някакво красиво дантелено бельо или заложи като цяло на нещо по-семпло, но секси и различно от ежедневното ти бельо. Питаш дали 16 не е ранна възраст? Ами..зависи. Зависи как се чувстваш ти. Аз на 16 започнах да нося по-секси неща и сега много обичам.

Силиконовите не мърдат, ама ако искаш да сложиш И жартиери за гъзарията, по-добре да нямат силикон, защото се лъзга ужасно и цъкчетата падат.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Добре, благодаря ви за отговорите и информацията. Ще видя дали ще събера смелост да си купя и ако това стане ще задавам още въпроси ^^

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз също много обичам такива неща. Имам и използвам такива. Какво по-точно те интересува? Как да ти помогнем?
    Иююююююююююю , дебелите момичета не трябва да носите такива неща , сега освен приятеля ти , аз също ще имам кошмари.

Доброто бельо е плюс , но приеми съвет от момче - неподправеното желание е по-важно

Авеей, сульо, кой дебел, ве?! Я са дръж малко!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

на 16, всъщност той не ми беше казвал, че го иска.Аз сама реших, чесно казано ми беше доста странно и притеснено първия път, но когато видях, че на него толкова му харесва, се отпуснах

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Зарибихте ме. :Д
    По темата - няма нищо лошо, че си на 16. Щом можеш да правиш секс, можеш и да се забавляваш с него.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Авторке, купи си дантелен комплект бельо(черно) и дълги чорапки с дантелка(пак черни).
    Облечи ги, виж се в огледалото и сама ще видиш колко си секси с тях. Ако пък не се харесаш - не е нужно да ги слагаш за пред гаджето си просто пробвай!
    Сложи и едни черни обувки на високи токчета и си 6!
    Не е нужно, ако не се харесаш да го правиш, но пробвай и ще се харесаш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Иююююююююююю , дебелите момичета не трябва да носите такива неща , сега освен приятеля ти , аз също ще имам кошмари.

Доброто бельо е плюс , но приеми съвет от момче - неподправеното желание е по-важно
    Спри се, де.
    Установихме, че за теб момичета над 50 кила не важат, ама не си натрапвай възгледите на хората.

Той е решил лично с мен да се заяжда, но в реалния свят - не този, в който живее той в интернет пространството , такива като него се молят за моето внимание. Но тук може да ме нареди и да се прави на мъж. Само не ми побира акъла как реши, че съм дебела? Да не съсипваме и тая тема.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението

аре стига,майнаа.
    като някакво малко дете,само чака да се закачи за нещо.
    и другото,което е не знам как реши,че е дебела за БОГА !:О Ти виждал ли си я изобщоо

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Разбирам притеснението ти. И аз съвсем наскоро пробвах да облека еротично бельо. Но да ти кажа, колкото и да ми беше странно да се гледам видях, че на приятеля ми му хареса. Готино е. Пробвай. Секси е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си