- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ с еротичното бельо ?
Ами то няма някой да разбира, че да ти казва, че е рано... Иначе аз със сигурност имах 18 когато сложих за пръв път.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Авторке, щом се притеснявай не прибързвай. Важното е да се чувстваш добре и секси в това, което носиш. Ако ти е неловко веднага ще си проличи и няма да си хич секси. Ако токчета, чорапи, жартиери, корсети и пр. са ти прекалено стряскащи за първи път купи си верно някакво красиво дантелено бельо или заложи като цяло на нещо по-семпло, но секси и различно от ежедневното ти бельо. Питаш дали 16 не е ранна възраст? Ами..зависи. Зависи как се чувстваш ти. Аз на 16 започнах да нося по-секси неща и сега много обичам.
Силиконовите не мърдат, ама ако искаш да сложиш И жартиери за гъзарията, по-добре да нямат силикон, защото се лъзга ужасно и цъкчетата падат.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добре, благодаря ви за отговорите и информацията. Ще видя дали ще събера смелост да си купя и ако това стане ще задавам още въпроси ^^
Авеей, сульо, кой дебел, ве?! Я са дръж малко!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
на 16, всъщност той не ми беше казвал, че го иска.Аз сама реших, чесно казано ми беше доста странно и притеснено първия път, но когато видях, че на него толкова му харесва, се отпуснах
Зарибихте ме. :Д
По темата - няма нищо лошо, че си на 16. Щом можеш да правиш секс, можеш и да се забавляваш с него.
Авторке, купи си дантелен комплект бельо(черно) и дълги чорапки с дантелка(пак черни).
Облечи ги, виж се в огледалото и сама ще видиш колко си секси с тях. Ако пък не се харесаш - не е нужно да ги слагаш за пред гаджето сипросто пробвай!
Сложи и едни черни обувки на високи токчета и си 6!
Не е нужно, ако не се харесаш да го правиш, но пробвай и ще се харесаш.
Той е решил лично с мен да се заяжда, но в реалния свят - не този, в който живее той в интернет пространството , такива като него се молят за моето внимание. Но тук може да ме нареди и да се прави на мъж. Само не ми побира акъла как реши, че съм дебела?Да не съсипваме и тая тема.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Разбирам притеснението ти. И аз съвсем наскоро пробвах да облека еротично бельо. Но да ти кажа, колкото и да ми беше странно да се гледам видях, че на приятеля ми му хареса. Готино е. Пробвай. Секси е.