- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 1 вата среща ?
На 1 вата среща бихте ли дали да ви се изпразнят в устата ? ( и да гълтате след това разбира се : ) ) и ако не защо ?
Баш на първа среща даже няма да му дам да си го сложи в устата ми, че чак пък да се изпазни!
Е то е същото като духаш на някой на купон.На първа среща е даже още по-нормално.
наист ина фъргай пайажина ФОСТАТА и гооп равйаш
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
На първа среща дори не ме целуна,щото все пак нямам навика да целувам непознати съвсем...
maDamn
Рабалке, грязен перверзен пергиш пловдивски, някой ден ще се случи да те засека наживо и тогава ще ти фарлям пйаджина ФОСТАТА.
Закво не го триете тоя перверзник?
Grumpy old madman
Чакам да те баннат пак. Пусни още някоя снимка на дебелогъза мексиканка.
Grumpy old madman
запрафих да ти фхарлиа пайаджина ФОСТАТА
Grumpy old madman
фарлиам пайаджина ФОСТАТА н мнаикенки на векторийа зикретз!
Grumpy old madman
xXxPETYAxXx
Значи може да дадеш на някой да ти го вкара ? не не и да ти се изпразни в устата :Д
Това да е с презерватив не би било "правене на важна" или "момичешки фасони", а съвсем нормално и отговорно желание.
И по принцип, ако правиш секс на първа среща, ти е ясно, че няма да те приемат на сериозно(99%).
не говорех за презерватива, а за тва че би дала да те изчукат на 1 ва среща , но в същото време да ти се изпразнят в устата не би :Д
Говоря хипотетично.
Не ми се е случвало, мисля че не би ми се случило, но ако приемем, че някога се случи би било така.
Не смея да кажа никога, защото все пак няма как да сме сигурни накъде ще ни отвее вятъра, пък и "Никога не казвай никога".
Но дори да не е първа среща, а да речем първи сексуален акт с нов партньор - също не бих му дала да ми се изпразни в устата. Всъщност първия път дори и не бих си доближила устата до гениталиите му.
На първа среща повече от целувка не давам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5