.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Моля помоогнете ми. ;с;с

Моля ви утре имам тест по информационни технологии, а не знам нищо. Молля ви отговорете на въпросите. Молля ;с;с Ще съм ви много благодарна.
    1.Форматирането на дадена клетка е свързано с:
    2.Excel дава възможност за сортиране на данните в таблица с цел по-лесното им:
    3.Диаграмите се използват за по-нагледно представяне на:
    4.По кой начин от посочените се избира видът на графична форма в текстов документ:
    5.По кой начин от посочените е възможно вмъкването на таблица в текстов документ:
    6.За оформление на таблица в Word се използва лентата:
    7.По кой начин става обединяването на клетки от редове или колони на таблица:
    8.Презентация, създадена с Power Point се съхранява във формат:
    9.Избор на ефект при поява на слайд става по следния начин:
    10.Програмите за работа с електронни таблици позволяват въвеждането и обработката на данни в:

1.Форматирането на дадена клетка е свързано с: промяната на външния вид на данните и с начина на тяхното представяне
    2.Excel дава възможност за сортиране на данните в таблица с цел по-лесното им: намиране и сравняване
    3.Диаграмите се използват за по-нагледно представяне на: таблични данни
    4.По кой начин от посочените се избира видът на графична форма в текстов документ: Insert-> Picture-> AutoShapes
    5.По кой начин от посочените е възможно вмъкването на таблица в текстов документ: Table-> Insert Table
    6.За оформление на таблица в Word се използва лентата: Tables and Border
    7.По кой начин става обединяването на клетки от редове или колони на таблица: Table-> Merge Cells
    8.Презентация, създадена с Power Point се съхранява във формат: ppt
    9.Избор на ефект при поява на слайд става по следния начин: Slide Show-> Slide Transition
    10.Програмите за работа с електронни таблици позволяват въвеждането и обработката на данни в: табличен вид

Охх много ти благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си