.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не мога да преценя

Здравейте! Благодаря,че четете това!
    Начи то темата. Харесвам си едно момиче но незнам дали ставам за нея и се чудя дали не сам грозен на 14 съм, 182см висок и съм доста пълен. Та въпросът ми е мислите ли че съм грозен ? Споко КАЖЕТЕ ИСТИНАТА и без това съм тук точно заради истината http://imgur.com/hNdgdWc ето ме :Д

Няма такива работи като ' ставам ' ' не ставам' за нея. Всичко е до себе си.
    Тука всеки може да ти каже грозен си , красив си. Въпроса е ти как се чувстваш.
    BTW: Малко фитнес не вреди на никому

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ние не знаем тя дали би те харесала или не!

Обаче, щом сам се оценяваш като "пълен" - направи нещо по въпроса. Спортувай и не яж боклуци.
    Като пораснеш имаш шанс да си готин, в лице изглеждаш симпатично момченце, така че спортувай и след като ти дойде вече времето за по-сериозни взаимоотношения с момичетата можеш да си 6.

Голям фен Аватара на notlike
    Подстрижи се по-късичко братле. Тренирай малко. Имаш ръст, имаш и маса -можеш да станеш кораво животно. Жените обичат здрави мъже. Не си набивай комплекси, че си грозен, защото те ще те изядат. Няма грозен и красив човек - всичко е до лична преценка, а всеки има крайно различна визия за света. Горе главата.

П.П - добре правиш, че стоиш далеч от пинсетата
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Спираш с компютърните игри и чипса, и започваш да спортуваш както споменаха по-горе. Не си грозен, не се сдухвай за глупости

Никой не е перфектен , докато не се влюбиш в него.. тоест , ако за едно момиче си грозен , то за друго може да си всичко , което някога е искала.Просто опитай и късмет
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на nevermind...
    Първо, можеш да почнеш да се обличаш по-хубаво- момичетата харесват добре облечените пичове. Спри да носиш дрехите, които майка ти ти купува и прояви малко стил. Второ, отслабни- не е нужно да ставаш някакво животно както каза notlike. Ако искаш да ти се лепят кифлите ще ти помогне, но по-умните момичета предпочитат момчета с нормално телосложение и с интелект пред напомпаните говеда, които нямат акъл за 2 стотинки.. Фитнеса би ти помогнал в умерени количества, но ако се задълбочиш в него можеш да затъпееш... И трето, бъди себе си и се чувствай добре в тялото си, защото момичетата харесват момчета със самочувствие.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Виж , според мен щом задаваш въпроса дали си грозен то имаш някакви вътрешни съмнения и следователно дори и да ти казваме че си красив ти няма наистина да го повярваш. Така че ти препоръчвам започни да тренираш нещо, отслабни и се почувствай удобно в собствената си кожа , с това ще дойде самочувствието и всичко друго. А относно момичето моя съвет е да изчакаш за никъде не бързаш

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъхъ, грозен си.

Happy now?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Снимката ти нещо не ще да ми се отвори.
    Та, както и да е.
    Махни тоя комплекс и вдигни това самочувствие. Щом не харесваш дадено нещо в себе си - промени го, важното е сам да се харесваш и да се чувстваш добре в собствената ти кожа.
    А относно момичето - нищо не можем да ти кажем. Ако сам виждаш, че имаш шанс с нея и тя ти дава някакви знаци - действай. Ако ли не, решавай дали приемаш риска или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си