- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- подпишете се
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%82%D0%B5
няма да отнеме много време
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Добре де, ако не се тестват на животни каква е алтернативата? Не може да се опитваш да забраниш нещо без да дадеш алтернатива. Хубаво, подписах се, но не виждам смисъл.
Аз пък мисля, че гримираните шимпанзета са мн хубави.
n00bs
ай ми джвакаш дудука по-добре?
тези лайна се правят заради мастии като теб, които се накльопват с 10 килограма грим преди да излязат, щото иначе приличат на уроспии и блъснати с трактор в лицето
умри бе
мастия ша викаш на майка си
само да допълня за малоумници като теб,че ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ САМО ВЪХРХУ ПРЕПАРАТИ ЗА ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Абе що не се научиш да се държиш първо с хората добре и после с животните а? Тестовете върху животни ще продължат и никога няма да спират и ти много добре си го знаеш. Изглежда си много слабо адекватна. Не ме интересуваш ти и твоите комплекси, ако можех да си върна подписа щях да съм го направил. Баси откачалката си, за какво ли ти се вързах.
Подписала съм се в официалната страница на ПЕТА от много време, но за жалост нашият пазар не предлага богат избор на алтернативи на козметика, било то декоративна, паста за зъби или прах за пране.
Също искам а кажа, че Aveda е част от Estee Lauder, а те тестват върху животни.
+ Марки като Avon и Sephora тестват продуктите си в Китай, а до колкото знам тези за Европа се правят в Италия. В ПЕТА нямаше официално потвърждение, че тестват.
Против съм тестването върху животни, но в нашата мила държава пазара е толкова беден, че е много трудно да избягваш такива продукти.
А върху какво да ги тестват? Дай ми отговор, който да ме задоволи и ще се подпиша.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Има си други методи на тестване, такива използват доста компании. Не е задължително да мажеш очите на заек с концентрат на белина, за да разбереш, че препарата, който се продава, ако си го изсипе клиентът върху очите, може да му увреди очите. Или пък тестовете с цигарите и обгазяването със засилени вредни съставки, което се прилага на кучета. Съществуват физични и химични тестове, както и използване на съвременни уреди, които могат да дадат същите резултати.
Лекарствата нямат общо, а и те и сега си се прилагат върху хора, най-вече върху психичноболни без близки.
в темата и се казва и за научна цел
и не можеш да тестваш лекарство за борба с нещо си там като го приложиш върху физически здрав човек от какво ще го лекуваш?
тва за психично болните ме уби знаеш ли колко теста трябва да се направят докато започне теста върху човек и после колко теста още трябват за да се пусне по аптеките?
от де толкова психично болни без близки?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз не отричам, че не се тестват върху животни. Кой не знае за тестовете върху тях, просто е различно. Честно казано, не прочетох информацията, не ми се и чете, така или иначе лекарствата няма да се спрат. Но такива неща като прах за пране, почистващи препарати, цигари и лосиони, могат да се спрат. Разибра се, че съставките се тестват да не причиняват алергии, но много от тестовете са ненужди. Няма нужда да се убиват животни в адски мъки, за да докажеш какво ще стане като се погълне концентрат белина примерно.
Защо примерно Шанел и Диор могат да не използват тезе тестове, а Армани го правят? /не гарантирам за марките, просто в някои списъци са дадени те/.
П.п. научнит експерименти са върху много теми, не е само медицина.
добре че не са само медицина съгласен съм и не съм отричал
и това дали тестовете са нужни или не определят хора много по-умни от теб и мен
и като не правят тестове си е за тяхна сметка
ти ако си собственик на такава голяма компания би ли искала да разбереш че еди кой си твой продукт е опасен и трябва да унищожиш всичко произведено до момента
ще ти струва много повярвай ми
Последно редактирано от haritov : 02-15-2013 на 21:26
Шанел и Диор го правят, от "марковат" козметика единствено Прада е в белия списък. Дав дето ми се рекламират колко са бели и добри, и те го правят.
Алтернативата? Ами да ги тестват върху цигани бе! За друго стават ли?! И въобще не става въпрос само за шимпанзета с червило и кучета със спирала. Тея хора се отнасят ЗВЕРСКИ с животинките! Никое червило, никой фондьотен и НИКОЙ АНАЛГИН не си струва тези адски мъки!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Темата ми е за козметика!
И да , против съм да убиват животни,за да произведът поредното ХАПЧЕ ЗА ГЛАВА.
За животоспасяващите медикаменти вече нещата стоят по съвсем различен начин.
Да не говорим,че някои от тях отдавна са открити, но всичко е един черен бизнес.
Както и да е, това не засяга темата.
Не не съм го написала, цитирах,проблем?
Повярвай ми много добре знам каква е нуждата от обезболяващо.
Нужно ли е пазарът да е пренаситен от такива ( с едно и също предназначение) с цел конкуренция?