.
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Threaded View

Фен
    Град
    sofia

Когато си с момиче на дискотека... ?

Здравейте, бях с едно момиче от класа ми на дискотека вчера. Тя е малко особена, много трябва да си обмислям думите за да не се обиди нещо, защото е адски чувствителна. Двамата сме от един клас, но и двамата не общуваме много с класа си, тя изобщо. Костваше ми бая усилия да излезна с нея, още докато се разбирахме за дискотеката, защото така стана, че от моята и нейната компания никой нямаше да ходи. Бях я питал нещо и тя ми се обиди, но после сама ме пита дали ще ходим. Беше ме питала преди дали се занимавам с момичетата по дискотеките и аз и казах не и че искам да си намеря сериозно момиче, което си е вярно и тя каза, че нито по дискотеките, нито в училище ще срещна човекът. Бях я черпил на дискотеката, най-тъпото беше, че якето ми остана в гардероба, а този глупак, който обслужваше ми каза, че би ми дал якето само, ако си тръгвам без да мога да го върна после в гардероба, аз го помолих да ми даде цигарите и портмонето, но той ми даде само цигарите. Един път тя си плати едно уиски, защото бях забравил, че имам пари в джоба, но след това я черпих няква кола и още едно уиски, естествено такситата аз ги платих, обаче си тръгнахме по-рано, защото на нея много 'и се спеше, а на мен ушите много ме заболяха (още ми пищят), когато я питах дали да я изпратя до асансьoра, тя каза не и аз не настоях, оставих я сама да си тръгне. Чудех се много дали да не пробвам с нея в дискотеката, но като се сетих за думите ''нито по дискотеките, нито в училище ще срещна човекът'' и също тя дори не ме гука за здрасти и чао, не че е нещо определящо, но просто... И двамата сме на 17 години, ако е от значение. Пропуснах да спомена, че от миналата година си я харесвам, тази година вече почти бях изгубил надежда, но миналата година не ми се коментира, понякога аз се държах много тъпо, все тая но имам чувства - да.

Едит: Тя ходи често по дискотеки, но не е някаква разпоретина или наркоманка.

И имам още един въпрос, когато се ходи по дискотеки обикновено трябва ли да и поема и билета, защото в случая влезнахме безплатно?

Мерси за помоща.
    Последно редактирано от AirCrafter : 02-17-2013 на 21:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си