- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сподели нещо което те мъчи... Който иска да си попишем .....
Аз съм на 16 живея в Хасково а вие как сте искате ли да споделите нещо което не смеете да си признаете пред себе си има ли такива като вас които се изказват само с писане има ли нещо което ви мъчи е споделете го аз съм не среща
Лично на мен винаги ми е било по-лесно да изразявам своите чувства и емоции чрез писане. Самият факт, че всичко си е между мен и мен, и имам свободното пространство и средства, да си го изразя, ми допада. Разбира се, ако ми дотрябва съвет или просто искам да чуя отсрещно мнение, говоря с най-добрата си приятелка и най-добрия си приятел, и ми олеква.
Иначе замисъла на темата ми харесва, наистина. Но някак тя ми се струва безсмислена. Все пак всеки, който иска да сподели проблемите си и да получи съвет, може да си го направи в отделна тема, хем ще се обърне повечко внимание.
Хем ти се струва безсмислена, хем ти хи харесва?
Да, тя е безсмислена. Нищо лично, просто целият форум е среда за споделяне, не само твоята тема. Ако искаш да даваш съвети просто коментирай - ако искаш като пост, ако искаш им пиши на лично. Форумът е затова.
някои хора просто не обичат пунктуацията -__-
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Maрти, ти бледнееш пред това 2-метрово изречение, без нито една запетайка и без точка накрая. Не, че и аз съм фен на главните букви и точките, обаче всичко си има граници все пак.![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да.
Харесва ми самата идея, самата мисъл и самата й цел: да се опита да предразположи на разговор някой, карайки го по някакъв начин да сподели това, което може би таи от доста време в себе си. Уточних в предишния си пост: харесва ми замисъла на темата, но не и самата тема.
Бреййй днес ме отрязахане искали нищо били засега. Хах. Чудя се като стана на 26+ дали ще ходя с някоя на 16-17-18 ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...