.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Среща

Среща

Здравейте,
    Не знам ка да постъпя. Довечера с едно момиче ще излизаме нещо като първа среща, ама ние и преди сме излизали на разходка, на кафе,събирали сме се у нас и не знам как да постъпя в дадения случай. ТА въпроса ми е следния - живеем в един блок и ще ходим на кино(макар и малко детско да ми звучи,) да нося ли цветя или нещо-защото все пак ще ходим на другия край на града.
    Моля помагайте.

Не е нужно да носиш цветя или други подаръци.. Просто се дръж нормално и не се притеснявай толкова

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Излизаш, хващате се под ръчичка и си говорите някви неща. Да върви разговора е важно, в киното гушнати, на излизане целувка.

По синтезирано няма как да ти го кажа

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

valdesbg Не това ми беше въпроса но блаагодаря все пак...

Цветя щях да носи хахаха . Просто се дръж естественно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    lifo това ти е въпроса, просто си го задал по калпав начин. Никви цветя или някви по специални неща. Все едно ти е просто приятелка от към материалност..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    И според мен не взимай цветя. Ии само да вметна, следващия път избирай кафе или място където ще можете да си говорите и да се опознаете, киното не е от най-добрите идеи
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си