Здравейте,

поредната ми история, познавах едно момиче от даскало от преди , скоро я видях в града.. писах и малко закачки а-у.. почна да ми се обажда а-у, даже на ден по 2-3 пъти... Излезнахме имаше приятен разговор, целувки т.н. после продължиха разговорите.. дойде време втората среща , малко време имахме ,но се видяхме пак имаше целувки а-у.. на следващия ден тя заминаваше за чужбина за 3-4 дена.. после се върна 1 ден по късно, каза че късно вечерта се е прибрала и така.. телефона и беше спрян, затова ми кликаше от разни номера за да се чуем.. говорихме си тогава нали.. после изведнъж спря 1 ден не ми се обади .. на следващия ден ми звъни и ми вика обаждам ти се да не се сърдиш че вчера не ти се обадих, каза че имала температура , болна била.... и така един разговор и после ми вика по-късно ще се чуем пак.. и оттогава вечерта не ми се обади.. и на следващия ден пак.. докато днес вече е 3-ти ден без да съм я чувал.. спрян и е телефона и интернета още.. чудя се на какво може да се дължи това.. не очаквах така по 2-3 пъти да ми се обажда и изведнъж да спре да ми се обаждаа.. идва ми на ум само ако е болна нещоо, иначе може ли така да загуби интерес?

П.С. опитах се да и се обадя на нейния телефон ама е спрян,а няма друг начин как да се свържа с нея..