Ето как стоят нещата...
Има едно момче, г-ин И. Той ходи с мен на СИП Театър и е синеок, русокос и невероятно сладък. Преди два дена ходихме цялата група на хижа и той легна до мен на леглото ми и ме гушкаше цяла вечер, което беше много сладко. Днес го видях и ми изпрати 3030393984 въздушни целувки и когато дойдех при него ме прегърна много силно и ме целуна по бузата. Деня ми беше доста скапан, но когато се появи, най-добрият ми приятел ми каза, че съм засияла като слънце.
Това е влюбване, нали?
Но аз съм малко несигурна и освен това не съм от най- прекрасните на вид и не смея да го попитам дори кого харесва. Не знам дали си има гадже, но мисля, че няма. Приятелките ми, които го познават, казват, че бил много развратен и полигамен. Така че можело да иска да правим секс твърде скоро или да се среща и с други едновременно и ме предупредиха да не се задълбочавам.
Но на мен И. ми каза, че е още девствен. Освен това е толкова мил и сладък и... казах ли че има СИНИ ОЧИ И РУСА КОСА!?
Снощи пак не се наспах, защото все си мисля как лежеше до мен..
Въпросът ми е- какво да правя... Много ми е трудно и съм много объркана, защото съм супер спек и много ме е срам да говоря с него.