- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво според вас предизвиква..
... оператор /Глобул/,когато звъня да чувам:
Абонатът не отговаря??
Знам,че когато е изключен телефона или извън обхват се казва
ТЕЛЕФОНЪТ Е ИЗКЛЮЧЕН ИЛИ ИЗВЪН ОБХВАТ.
а тук какво може да е (:
Благодаря, ако имате някакви предположения
блокирал е разговорите към теб (:
:P има и тоя шанс, но като звъня от различен номер пак казва същото.
баща ми ее все пак, не мисля, че ме е блокиралD
значи е в тоалетната (:
хахаха хм...Четох,че това може да се получи когато телефона се намира в слаба клетка и няма хубав обхват или мрежата на оператора е претоварена и блокирва за определено време![]()
ако разговаря с друг в момента, май казва че не отговаря.. ако затвори, пак така.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Това е цяла сутрин. Не е в метрото или нещо такова..
Знам ли, интересно ми стана, поради простата причина, че ако беше изключен щеше да си каже определените за това неща..
Слаба клетка..глупав глобул. Дразня се.
А и ми е притеснено...хмммммммм...
от 09 сутринта до сега..17 00 ми казва все едно и също..
пробвах от 5 различни телефона, вкюлючително и домашен и пак същото..няма как да е блокирал :Д
Не си е платил сметката и са му блокирали обажданията ?
Попринцип нямам никой познат на Глобул, но имам някакъв спомен, че това съм го чувала и причината беше изключен телефон и разговор по другата линия.Но не помня дали ставаше въпрос за Глобул или Виваком.
"Телефона на абоната е изключен или е извън обхват" са си Мтелски думи. Не знам дали Глобул ползват същото..
Верно си е, майна. Всички приятели,познати, роднини са на Мтел и Вива.
Според мен Глобул са за друга възрастова група и финансови възможности.Не са изгодни откъм минути никак..
мисля че една приятелка беше на Глобул и като и беше изключен телефона или говореше на другата линия, казваше така.
Глобул са зленце.Имам чувството , че са доста изостанали.
Най-вероятно ако бях богата пенсионерка и водех разговори с максимум 2-3 човека, щях да съм техен абонат.
^ щеше да е много хубаво и ако можех да си го сменя..........., но надали
На МТЕЛ тарифните планове са НАЙ-НЕИЗГОДНИ. Интернетът им е НАЙ-СКЪП. Цените на апаратите, със и без договор, са НАЙ-СКЪПИ. Това за мен е най-неизгодният оператор за частни клиенти.
^LOOP е доста изгодно всъщност, сметките ми от 100лв, паднаха на 20 (включително таксата) :Д
^^ само дето е малко възрастово дискриминирано предложение.
така е, пердполага се, че дъртите трябва да сте хилярдери :Д
Алоооу, аз все още мога да вляза в LOOP![]()
друг е въпроса, че от 5 години имам loop-ска карта ))
Чиче, нема ли да се пенсионираш вече?
Ако става на въпрос, баба ми е с лууп така или иначе, трябва само титуляра на сметката да е под 26.