Споделям мнението на форумците по-горе. Ясно е, че не си искала да повториш грешката му с бившата. И не мисля, че причината е в теб. Ти си била повече от разбираща и доброжелателна и дори твърде много и твърде дълго си позволявала на това момче неща, които никой не би позволил. Имай уважение към себе си и прекрати тази връзка, която явно не отива на никъде. Колкото и гадно е, когато човек прекратява нещо, в което е вложил и време, и усилия, по-добре е да се спре, ако няма никаква перспектива. Защото колкото по-късно тази обречена връзка се прекъсне, толкова по-дълго ще страдаш и толкова повече време и усилия се губят.
Аз лично винаги съм била супер директен човек. Ако бях на твое място щях просто супер спокойно да му заявя, че връзката ни е приключила, защото не се чувствам оценена и защото не искам да търпя повече извиненията и лъжите му. Не бих му дала възможност да обясни дори, но и не бих си изпускала нервите пред него. И след това не бих го търсила и бих блокирала всякакви контакти с него, за да не може да ме търси и той.