.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Стърчи...

Повече от фен Аватара на TheMan9191

Стърчи...

Здравейте, не знам дали темата ми е за тук, но ще видим. Имам проблем с косата, oт горната страна ми стърчи и е малко дразнещо. Проблема е че е от доста време и взе да ме дразни и се навих да я оправя тази коса. Имате ли някакви идеи как да се справя с проблема си? Какво да ползвам гел, пяна или има друг метод?

Вакса за коса мисля, че е най-добрия вариант. Взимаш си една кутийка и преди да се изкъпеш си прави разни прически пред огледалото да се видиш как ще ти хареса най-много и да свикнеш ;д Като си вдигнеш цялата горна част не се ли харесваш ;д Може и да се подстрижеш, разбира се.
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на strawberry88
    Лак за коса.

Благодаря ще се опитам да пробвам А за подстрижването, подстрижвал съм се много пъти, но резултат никакъв...

А да попитам, тей като не разбирам много много - тази вакса за коса нещо като гела ли е? Смисъл като си я оставя на косата после остава ли си прическата по същия начин както с гел или задължително се измива? Moже ли малко повече подробности, моля.
    Последно редактирано от TheMan9191 : 02-18-2013 на 18:14

https://www.google.bg/search?hl=bg&s...en%3B750%3B750

Приятеля ми използва тази мисляя и понеже горе има тей повечко коса, а отстрани е по-къса, отстрани не слага. Мокри си малко ръцете с вода, оправя си леко косата, после си слага вакса, от кутийката по ръцете, оформя си косата с ръце и когато се хареса, пръска малко лак. И е готов. Не прекалявай обаче с продуктите, особено после с лака, че може да ти стане бяла косата.. Слагай малко по малко колкото да видиш как ще е най-добре. И пак казвам, най-удобното време за експерименти е преди баня ;д Че ако не се харесаш или не ти се получи, да си измиеш косата. Не е много добре преди даскало примерно да се направиш за първи път ;д
    Момиче ^^

Благодаря ти! Само лака защо е и задължителен ли е, че миналата седмица се поохарчих за нов телефон и сега не ми се дават още пари

П.С. Успех утре, надявам се на 1

Лака си го слага за да не мърда съвсем косата.. Да не се развали ;д Иначе и само с вакса си я е правил и стои. Ако не ти е много дълга косата горе, не е нужен лак мисля. Пробвай само с ваксата и ако не стои, чак тогава си вземи лак. Има лак и по 3лв с не много силна фиксация, би трябвало да ти свършат работа. А иначе може примерно и с пяна, ама на мен лично съчетанието пяна - лак ми прави косата бяла... А за гел не мога да ти препоръчам нищо, по принцип не харесвам гелове, някак мазна стои косата с повечето. А докато налучкаш хубав... Може да питаш някой твой приятел, който си прави косата да ти препоръча нещо ;р

П.С. Охохохоохохо мерси много И аз се надявам на 1 хаха Вече съм готова за мача ;д
    Момиче ^^

Благодаря ти още един път!

П.С. Арсенал са ми много симпатичен отбор, но ще трябва да изпусна мача заради големите си любимци Барса

За нищо. )

А иначе аз единия мач на ТВ, другия на компа ;ддд
    Момиче ^^

Брат смени заглавието, защото аз първоначално когато го прочетох друго си помислих, но моето перверзно подсъзнание мой проблем всъщност По тематар значи можеда си я направиш с гелр така на скаличкир смисъл модерное е и много готино

http://www.elisbg.com/products/%D0%B...80%D0%B5%D0%BD toq ti go prepora4vam mislq 4e s nego 6te e ok ,no i ideqta za vaksata e dosta dobra ako iska6 nqkak si po naturalna pri4eska stava sa6to kakto ti si re6i6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си