.
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Threaded View

-Да чакам?! Детето ми е някъде,там,навън и ти ми казваш да чакам? Да чакам какво? Да се върне? Никога не е закъснявала,камо ли да не се прибере цяла нощ,телефонът и е изключен и се е разделила веднага след училище с приятелките си. Това не е нещо нормално.
    -Какво се предполага да направя?Мислиш ли,че и аз не съм притеснен?
    Докато Мая седеше в непознатата стая сама,майка и и баща и водеха ожесточени битки помежду си,вече за трети път,откакто не се бе прибрала.
    - Ще отида до службата,пускам я за издирване. - Дияна скочи от дивана.
    - Събота е. Ще ти кажат,че трябва да изчакаш 24 часа. - опита се да я успокои Иво.
    - Аз работя там. Мислиш ли,че ще чакам 24 часа? Обличай се,отивам да намеря детето си.
    -Добре.Може и да си права.В момента,в който излизаха през вратата,телефонът на Иво звънна - ограничен номер.
    -Ало?!
    - Ивак,отдавна не сме се чували. - чу се подигравателен глас от другата страна на телефона.
    - Кристиян..какво искаш? - Иво веднага се досети,че това е неговия стар ''приятел'' , с който споделяше тъмното си минало.
    - Аз ли? Искам неща,които ти не можеш да ми дадеш. Но знам какво ти искаш - Мая. А ще ти я дам само при едно условие,е добре де.. няколко
    -Ти .. копеле. Посягаш на детето ми?!
    -Когато не получавам,това,което искам ставам лош,познаваш ме. Плати ми 200 000 в брой,освободи се от новите си сделки,напусни бизнеса,връщам ти Мая и забравяме за всичко.Макар че,честно казано,беше ни приятно преди..но
    ако държиш,ще забравим и доброто старо време. А и кажи на жена си да спре да ме разследва.Да не се налага да отклонявам вниманието и с нещо по-лошо от сегашното.
    - Какво печелиш ти,ако напусна Парламента?
    - Печеля много,повярвай ми.Но сега не това е важното,нали? Важна е Майчето,за това.. казах ти. Ще се чуем пак.
    И връзката прекъсна.
    Последно редактирано от monch0y : 02-18-2013 на 20:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си