.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90

Тема: ИУ Варна

Работодателите не те питат дали си имал 6тици на всички изпити, просто ти дават задача-две и като видят, че не ставаш за нищо - следващият, моля. Университетът има стажантски кампании и договори с различни фирми в областта, които приемат студенти за стажанти. Много мои познати започнаха по този начин и след това част от тях продължават във фирмата, защото са се представили добре. В университета не само учиш, а създаваш въпросните връзки. Връзките не са само "аз съм братовчед на еди-кого-си" "знаеш ли кой е баща ми".
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Работодателите не те питат дали си имал 6тици на всички изпити, просто ти дават задача-две и като видят, че не ставаш за нищо - следващият, моля. Университетът има стажантски кампании и договори с различни фирми в областта, които приемат студенти за стажанти. Много мои познати започнаха по този начин и след това част от тях продължават във фирмата, защото са се представили добре. В университета не само учиш, а създаваш въпросните връзки. Връзките не са само "аз съм братовчед на еди-кого-си" "знаеш ли кой е баща ми".
    Ест, че не питат. Да оставим тези програми, не всички са имали възможност да се запишат по тях. Връзки създаваш с колегите и преподавателите. С първите няма да ги коментирам.
    Работодателят получава 1000 обяви. От тях една прима. Можеш цял ден да публикуваш обяви и никой да не те потърси..
    Не уча в икономическия, но не е така розаво.

По програмите не се "записваш", а кандидатстваш - това са си нормални обяви за работа, просто не са достъпни до всеки, а само до кариерния център на университета. Това не ти е jobs.bg
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    а,дано си права и всички заслужаващи да намерят реализация в България..

Искрено се надявам да съм права.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    yИначе икономиката навсякъде е една и съща, както и начинът на преподаване - от теб си зависи какво ще научиш. Това не ти е детска градина, не ти наливат с фунията в главата.
    Абсолютно съм несъгласна.
    Иначе нямаше да има тъпи, добри и върховни университети.

И университетът не е най-важното, да, но е фактор.

Климатроник разцепва отново. Първо е мениджЪРски позиции и второ - защо си мислиш, че някой директно го назначават на такава? Неслучайно в сериозните специалности и университети мениджмънтът е много видове, но все пак е ПРЕДМЕТ, а не цяла специалност, особено за бакалавър. Щото е пълна глупост.
    Хората искат много неща да видят, за да те назначат като мениджър. От един кадърен професионалист лесно става мениджър - просто трябва виждане в бъдещето и лидерски умения.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 11-10-2013 на 13:57

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно съм несъгласна.
    Иначе нямаше да има тъпи, добри и върховни университети.

И университетът не е най-важното, да, но е фактор.

Климатроник разцепва отново. Първо е мениджЪРски позиции и второ - защо си мислиш, че някой директно го назначават на такава? Неслучайно в сериозните специалности и университети мениджмънтът е много видове, но все пак е ПРЕДМЕТ, а не цяла специалност, особено за бакалавър. Щото е пълна глупост.
    Хората искат много неща да видят, за да те назначат като мениджър. От един кадърен професионалист лесно става мениджър - просто трябва виждане в бъдещето и лидерски умения.
    В икономическия мениджмънтът е една от най-изибраните специалности. И естествено,че не те приемат веднага на главен пост. И няма такова нещо като ,,пълна глупост'' . Учи се всичко и всичко е полезно. Ако не беше, то нямаше да съществува.

anonymous708973
    Guest
    Добре.
    След като разбираше повече от модели в сравнение с Дриймърката, сега разбирай повече от икономика от мен. Айде, да не съм аз, че съм първа година още. Ама от Джоли, да речем.

Мега фен
    Кой спори с теб? Назовавам фактите. А не,че е хубава специалността действително. Откопчи се от мен.

danke für die Подкрепа
    в момента съм в университета, тъкмо сме в пауза и ей сега на лекцията пича ни обясняваше, че според него за бакалавър е все тая къде учиш, но за магистър не си заслужавало никъде в България.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    danke für die Подкрепа
    в момента съм в университета, тъкмо сме в пауза и ей сега на лекцията пича ни обясняваше, че според него за бакалавър е все тая къде учиш, но за магистър не си заслужавало никъде в България.
    това само в икономическите специалности?

Ами не знам какво имаше предвид. Ние сме в икономически университет, вероятно за икономическите специалности е говорел.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Знам,че не е само за икономическите специалности, но все пак има и си заслужават някои български магистратури също.
    ПС: Аз уча в техническия. Още от начало ни обясняваха,че се намира реализация. Но само, който учи естествено .

Много зависи и от специалността ти.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    тъй и вярно скорпионке :Д

Правила за публикуване