- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- ИУ Варна
minzz не съм убедена, затова казах, че не знам със сигурност.
DragonLady за да те скъсат на 3 изпита от една сесия, за мен трябва да си ебати некадърника. Има кофти преподаватели, при които не се взема от първи път изпит, но няма как да ти се паднат трима такива за един семестър. Три поправки са си лично твой пропуск и никой не ти е виновен, че не си си седнал малко от малко на дупето.
В ИУ-Варна вземането на изпити е следното:
изпитна сесия : януари или юни - след семестъра
поправки - около две седмици след сесията в продължение на два дни - имате право на ТРИ поправки, които НЕ СА от един семестър, тоест единият две, другият една максимум
ликвидации - септември преди началото на годината - имате право или както поправките на 2;1 от семестрите, или по една на семестър
условен изпит - записва се условно следващата година и се взема изпита по време на годината - например скъсани сте на изпит от първи курс, не вземате ликвидацията, записвате втори курс и имате ДВА опита да вземете тоя изпит по време на втори курс - имате право на ДВЕ явявания по ЕДИН предмет на година!
Ако имате три поправки в един семестър обикновено - прекъсвате; или ако имате повече от допустимия брой ликвидации и повече от един условен, но най-много презаписват заради три поправки. После започват едни молби до ректора как трябвало да ги допусне до изпит и как те имали права, които молби не се уважават обикновено.![]()
Ще ми отговориш ли с тоя социален мениджмънт като каква би могла да работиш? Освен това аз лично мисля, че това вашето влачене на изпити до немай къде е прекалено. Познавам хора в 4 курс с невзет изпит от 1ви - такива при нас ги няма. Освен това оправданието да учиш нещо, защото "няма висша математика" не е сериозно. А и математиката, която наричаш "висша" вероятно не е нещо сложно, аз съм учила почти всичко в училище, което вземахме в университета, само освен интегралите, но те ако разбираш производните, разбираш и тях.
От ТУ познавам момче само с 6тици, който никога не ми е казвал колко ТУ е по-добър от ИУ, познавам и некадърници с изпити от 1ви курс на опашката, които се бият в гърдите колко ТУ е по-добрият избор. База за сравнение няма между технически и икономически!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more