JoLLiE92 Мене на нито един изпит не са ме късали, все от първият път съм си ги вземала, така че не спадам към графата некадърници И никой не ти говори да те скъсат на 3 изпита в една сесия. Както и сама каза има разни гадове дето те късат за няма си и нищо, е като ти се паднат 3ма такива, или 1 по два-три предмета какво правиш? Прекъсваш заради нечии лични "симпатии" към теб? Поне по тоя начин имаш шанса да си продължиш образованието, а не да си принуден да прекъснеш, и да даваш още пари за възстановяване студенстки права и тн. таксички.
И да ще ти отговоря с тоя социален мениджмънт какво мога да работя. Мога да работя във всякакъв тип администрация, освен към социалните и неправителствените организации. Не го вярвах и аз това за администрацията, но лятото с очите си го видях и се убедих, че наистина е така.
Колкото до това дали съм записала, защото няма математика, не не е заради това. Записах защото исках да продължа икономиката, която учих от гимназията, но не исках в ИУ, поради факта, че всичкото измет от моето училище отиде там, а от тея хора гледам да стоя максимално далече. Разбрах, че няма математика, чак след като се бях записала в университета. И определено тоя факт ми спести доста излишни главоболия.