Мен ме скъсаха за няма и нищо последната сесия, но си го взех на поправката и беше само един. Защото аз реално си уча, просто от притеснение съм направила някаква грешка, която титулярът преценил, че е особено груба, иначе и други я бяха допуснали, но като им проверява асистентката не бяха чак скъсани. С една поправка не прекъсваш, прекъсваш с три. Аз съм такава, че ако не ме кефи някой преподавател особено много, държа да го разбере и бях на поправка миналия втори семестър пак заради това, но си взех изпита. По-точно аз поисках поправка, защото ми беше писал 3 на редовния, а знаех за поне 5. Но това е един на семестър - в някои случаи и един няма. Тоя семестър всичките са ми доста приятни хора. И пари за възстановяване на студентски права НЕ СЕ дават - ако се наложи, презаписваш годината без да плащаш семестриалните такси наново.
Аз не съм ти виновна, че изметта от училището ти е в ИУ, има доста некачествени хора в зависимост от това коя специалност си, в моята група, моята специалност и моя поток почти няма такива ограничени личности, защото не сме влезли с бал 12, сформиран от подарените 3ки в селското СОУ. Не казвам, че се влиза особено трудно, но олигофрените са в специалностите с нисък бал.
А колкото до социалния мениджмънт, аз исках да уча психология в софийския - не някакви измислени специалности, а психология, но майка ми забрани, защото след това няма да стана психолог най-вероятно, а ще работя в дом за деца с проблеми и ще ми плащат 300лв на месец. Което за теб е единствената алтернатива, ти го съзнаваш и пак си записала това? Странно. Не знам, в ТУ има две специалности, които няма грам смисъл от тях, това е едната, другата е Индустриален мениджмънт.
Омръзнало ми е да ми обясняват за ТУ колко е велик, момичето пита за ИКОНОМИЧЕСКИ университети, ако се включи някой от УНСС, ПУ или каквото и да е друго, в което учи икономическа специалност, да споделя. Но това чесане на езика, което ти правиш, е малко безсмислено. Особено че почти цялата ти информация за ИУ е грешна.